foto

Renzo Pevarello

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Barbaři
1986 Giorni dell'inferno, I
1984 Rush 2: Finální zápas
1981 Buddy míří na Západ
1980 Apokalypsa kanibalů
1977 Cesta rajské smrti
Cinico, l'infame, il violento, Il
1976 Italia a mano armata
Roma a mano armata
Velké vydírání
Zorro: tajemný mstitel
1975 Colpo in canna
Zanna Bianca e il cacciatore solitario
1974 Anche gli angeli tirano di destro
Giubbe rosse
Karambol 2
Občan se bouří
Ritorno di Shanghai Joe, Il
1973 Bílý tesák
Consigliori, Il
Figlio di Zorro, Il
Fuori uno sotto un altro arriva il passatore
Sentivano uno strano, eccitante, pericoloso puzzo di dollari
Storia di karatè, pugni e fagioli
1972 Amico, stammi lontano almeno un palmo
La vita, a volte, è molto dura, vero Provvidenza?
Malý unavený Joe
Podivné dědictví
Smělé inkognito
1971 Cena smrti
Chiamavano King, Lo
Fumavano le Colt... lo chiamavano Camposanto, Gli
Ivanhoe
Mrtví jezdci
Testa t'ammazzo, croce... sei morto... Mi chiamano Alleluja
1970 E Dio disse a Caino
Lučištník ze Sherwoodu
Shango, la pistola infallibile
1969 Django il bastardo
Pistolero dell'Ave Maria, Il
Una lunga fila di croci
1968 ...e per tetto un cielo di stelle
Dnes já, zítra ty
Il suo nome gridava vendetta
Joko invoca Dio... e muori
Pistolero segnato da Dio, Il
Sette pistole per un massacro
1967 Balík dolarů
Bandidos
Dny násilí
Doktor Faust
Faccia a faccia
Killer Kid
Morte non conta i dollari, La
Password: Uccidete agente Gordon
Tempo degli avvoltoi, Il
1966 A 077, sfida ai killers
Operazione Goldman
Sceriffo tutto d'oro, Uno
Yankee
1965 Agente 077 dall'oriente con furore
1964 Dva gladiátoři
Herkulovo vítězství
La rivolta dei sette
Magnifico gladiatore, Il
1960 Znovu v nesnázích

TV seriály

1965 Le avventure di Laura Storm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace