foto

Francisco Sanz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Así en el cielo como en la tierra
1987 Lorca, smrt básníka (TV film)
1984 Conquista de Albania, La
Případ Almeria
1983 Cid cabreador, El
1981 Pepe, no me des tormento
1979 Vicenteta, estáte quieta
Virgo de Visanteta, El
1978 Avisa a Curro Jiménez
1976 El chiste
1975 In nome del padre, del figlio e della Colt
1974 Nehanobte spánek mrtvých
1973 Lo chiamavano requiescat Fasthand
Útok slepých mrtvol
1972 Amico, stammi lontano almeno un palmo
La noche del terror ciego
Monta in sella, figlio di...!
Proč žít... a proč umírat
1971 Mrtví jezdci
Par de asesinos, Un
Una nuvola di polvere... un grido di morte... arriva Sartana
1970 Socrate (TV film)
¡Se armó el belén!
1969 Il Prezzo del Potere
Kidnapping! Paga o uccidiamo tuo figlio
Poslední tank
Tepepa
1968 Colpo sensazionale al servizio del Sifar
Město psanců
Uno a uno sin piedad
Uno a uno, sin piedad
1967 Bůh odpouští, já ne!
El hombre que mató a Billy el Niño
Faccia a faccia
Se sei vivo spara
Spia, spione
The Man Outside
1966 100.000 dollari per Lassiter
Agente 3S3, massacro al sole
Gangster venuto da Brooklyn, Un
Operazione Goldman
Ringo del Nebraska
Yankee
1965 Agente Z 55 missione disperata
Aventuras del Oeste
Centomila dollari per Ringo
I quattro inesorabili
Los cuatreros
Ocaso de un pistolero
Pistole pro Ringa
Pistoleros de Arizona, Los
1964 Antes llega la muerte
Escándalo, El
Relevo para un pistolero
1963 Sabor de la venganza, El

TV seriály

1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Mundo de Juan Lobón, El (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
Gatos en el tejado (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1983 Desastres de la guerra, Los (TV seriál)
La comedia (TV seriál)
Pícaras, Las (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1978 Cañas y barro (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Juan y Manuela (TV seriál)
Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
Pícaro, El (TV seriál)
1971 Del dicho al hecho (TV seriál)
Las doce caras de Eva (TV seriál)
Visto para sentencia (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
Kryštof Kolumbus (TV seriál)
1967 Las doce caras de Juan (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky