foto

Sačiko Čidžimacu

  • nar. 30.11.1937 (83 let)
    Shizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Eiga Doraemon: Šin nobita no Nippon tandžó
2011 Eiga Doraemon: Šin Nobita to tecudžin heidan – Habatake tenšitači
2009 Eiga Doraemon: Šin Nobita no učú kaitakuši
Kikanša Jaemon
2006 Doraemon - Nobitův dinosaurus
2005 Eiga Futari wa Precure Max Heart 2: Jukizora no tomodači
2004 Eiga Doraemon: Nobita no wan njan džikúden
2003 Eiga Doraemon: Nobita to fušigi kazecukai
2002 Boku no umareta hi
Eiga Doraemon: Nobita to Robot Kingdom
2001 Eiga Doraemon: Nobita to cubasa no júšatači
2000 Eiga Doraemon: Nobita no taijó ó densecu
Obá-čan no omoide
1999 Eiga Doraemon: Nobita no učú hjórjúki
1998 Eiga Doraemon: Nobita no nankai daibóken
Kaettekita Doraemon
1997 Eiga Doraemon: Nobita no Nedžimaki City bókenki
1996 Eiga Doraemon: Nobita to Ginga Express
1995 Eiga Doraemon: Nobita no sósei nikki
1994 Eiga Doraemon: Nobita to mugen sankenši
1993 Eiga Doraemon: Nobita to Buriki no Labyrinth
1992 Eiga Doraemon: Nobita to kumo no ókoku
1991 Eiga Doraemon: Nobita no Dorabian Nights
1990 Eiga Doraemon: Nobita to Animal Planet
1989 Eiga Doraemon: Nobita no Nippon tandžó
1988 Eiga Doraemon: Nobita no Parallel saijúki
1987 Eiga Doraemon: Nobita to rjú no kiši
1986 Doraemon: Nobita to tecudžin heidan
1985 Eiga Doraemon: Nobita no Little Star Wars
Ginga hjórjú Vifam: "Keito no kioku" – Namida no dakkai sakusen!!
Ginga hjórjú Vifam: Kieta džúninin
1984 Eiga Doraemon: Nobita no makai daibóken
Ginga hjórjú Vifam: Acumatta džúsannin
Ginga hjórjú Vifam: Kačua kara no tajori
1983 Eiga Doraemon: Nobita no kaitei kigandžó
1982 Eiga Doraemon: Nobita no daimakjó
Šin dokondžó gaeru: Dokondžó jumemakura
1981 Doraemon: Nobita no učú kaitakuši
1980 Eiga Doraemon: Nobita no kjórjú
1978 Candy Candy: Haru no jobigoe
1976 Kocour v botách 2: Cesta kolem světa
1974 Kikanša Jaemon: D51 no daibóken
1972 Kocour v botách na divokém západě
Maken Liner 0011 henšin sejo!
1971 Poklad na ostrově
1970 Čibikko Remi to meiken Kapi

TV seriály

2015 Dokondžó Gaeru (TV seriál)
2014 Free! Eternal Summer (TV seriál)
2013 Free! (TV seriál)
2011 Fractale (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
2009 K-ON! (TV seriál)
1998 Ginga hjórjú Vifam 13 (TV seriál)
1983 Ginga hjórjú Vifam (TV seriál)
1981 Šin Dokondžó Gaeru (TV seriál)
1980 Mori no jóki na kobitotači: Belfi to Lillibit (TV seriál)
Mú no hakugei (TV seriál)
1979 Cyborg 009 (TV seriál)
Versailles no bara (TV seriál)
1978 Madžokko Tickle (TV seriál)
1976 Candy Candy (TV seriál)
Gowapper 5 Godam (TV seriál)
Little Lulu to čiččai nakama (TV seriál)
UFO senši dai Apolon (TV seriál)
UFO senši dai Apolon 2 (TV seriál)
Čódendži robo Combattler V (TV seriál)
1975 La Seine no hoši (TV seriál)
1974 Madžokko Meg-čan (TV seriál)
1973 Dokondžó Gaeru (TV seriál)
Miracle šódžo Limit-čan (TV seriál)
Wansa-kun (TV seriál)
1972 Kaši no ki Mokku (TV seriál)
Mahócukai Chappy (TV seriál)
Múmin (TV seriál)
1971 Sarutobi Eččan (TV seriál)
1970 Mahó no Mako-čan (TV seriál)
1969 Attack Number One (TV seriál)
Attack no. 1 (TV seriál)
Himicu no Akko-čan (TV seriál)
Múmin (TV seriál)
Pinch to Punch (TV seriál)
Sobakasu Pučči (TV seriál)
1966 Mahócukai Sally (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky