foto

Sidse Babett Knudsen

  • nar. 22.11.1968 (49 let)
    Kodaň, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

César Awards

Jussi palkinto

Herecká filmografie

Filmy

2018 In Fabric
Vitello
2017 Nekonečná cesta
2016 150 miligramů
Hologram pro krále
Inferno
2015 Talár
2014 Pestrobarvec petrklíčový
Rychlochůze
2012 Téměř dokonalý
2010 Terapeut
2009 Přes ulici, pod vodou
Æblet & ormen
2008 Blå mænd
2007 Til døden os skiller
2006 Po svatbě
2004 Fakír z kouzelné země Bilbao
Villa paranoia
2003 Dogville: The Pilot
Starý, nový, půjčený a modrý
2002 Dítě, které se chtělo stát medvědem
2001 Fukssvansen
Monin svět
2000 Max
Mirakel
1999 Mifune
Ten jediný
1998 Motello
1997 En stille død
Let's get lost

TV seriály

2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Crazy Diamond (E04)
2016 Westworld (TV seriál)
Bikamerální mysl (S01E10)
Dobře temperovaný klavír (S01E09)
Zapomenout (S01E08)
další epizody (10)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (10)
2011 Vláda (TV seriál)
Poznámka mimořádné povahy (S02E10)
Právo na soukromí (S02E09)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – druhá část (S02E08)
další epizody (10)
2010 Vláda (TV seriál)
První úterý v říjnu (S01E10)
Rozděl a panuj (S01E09)
Okurková sezóna (S01E08)
další epizody (10)
1997 Drengen de kaldte Kylling (TV seriál)
Gufol mysteriet (TV seriál)
Strisser på Samsø (TV seriál)
Taxa (TV seriál)
1996 Charlot og Charlotte (TV seriál)
1995 Juletestamentet (TV seriál)

Dokumentární

2003 Hjælp krigens ofre (TV film)
Robbie Williams live i Horsens (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace