foto

Daisuke Kišio

  • nar. 28.3.1974 (44 let)
    Macusaka, Mie, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 D5: Gonin no tantei
Gekidžóban Tokimeki Restaurant: Miracle 6
2017 Jowamuši Pedal Re:GENERATION
2016 Danganronpa 3: The End of Kibogamine Gakuen – Kibóhen (TV film)
Gekidžóban Tantei Opera Milky Holmes: Gjakušú no Milky Holmes
Tantei Opera Milky Holmes: Fun Fun Pearly Night – Ken to Janet no okurimono (TV film)
2013 Kami-sama hajimemashita
2012 Gekidžóban Fairy Tail: Hó'ó no miko
Hanajaka nari, waga ičizoku: Kinetograph
2011 Astarotte no omoča! EX
Carnival Phantasm
Fairy Tail
T.P. Sakura: Time Paladin Sakura
Tantei Opera Milky Holmes: Summer Special (TV film)
VitaminX Addiction
2010 Kateikjóši no oné-san 2: The Animation – H no hensači agečaimasu
One Piece Film: Strong World - Episode 0
2008 D.C.if: Da Capo if
Detroit Metal City
Hells
School Rumble Sangakki
2007 Kateikjóši no oné-san: The Animation – H no hensači agečaimasu
Nebezpečný let (TV film)
2006 Angel`s Feather
Memories Off #5 Togireta Film
2005 Eiga Futari wa Precure Max Heart 2: Jukizora no tomodači
Eiga Futari wa Precure: Max Heart
Hurdle
School Rumble: Ičigakki hošú
2004 Angelium
Azusa, otecudai šimasu! (TV film)
Happy Lesson The Final
Shin angyō onshi
Teizokurei Daydream
2003 Hjakki
Jungle wa icumo Hare noči Gú Final
Private Emotion
2002 Jungle wa icumo Hare noči Gú Deluxe
Pia Carrot e jókoso!! Gekidžóban: Sajaka no koi monogatari
2001 Happy Lesson
Puni Puni Poemi
2000 Refrain Blue
1997 Hana jori dango
1982 Kidó senši Gundam III: Meguriai sora hen
1981 Kidó senši Gundam II: Ai senši hen
1926 Love's Hurdle

TV seriály

2018 Jowamuši Pedal: Glory Line (TV seriál)
Nobunaga no šinobi: Anegawa Išijama hen (TV seriál)
Tokyo Ghoul:Re saišúšó (TV seriál)
Šónen Ašibe: Go! Go! Goma-čan (TV seriál)
2017 Jowamuši Pedal: New Generation (TV seriál)
Keppeki danši! Aojama-kun (TV seriál)
Nana maru san bacu (TV seriál)
Nobunaga no šinobi: Ise Kanegasaki hen (TV seriál)
2016 B-Project: Kodó Ambitious (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Zecubó hen (TV seriál)
Durarara!!×2: Kecu (TV seriál)
Nanbaka: The Numbers (TV seriál)
Tales of Zestiria the X (TV seriál)
Tiger Mask W (TV seriál)
2015 Diabolik Lovers More, Blood (TV seriál)
Dragon Ball Super (TV seriál)
Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Džundžó Romantica 3 (TV seriál)
Kami-sama hadžimemašita 2 (TV seriál)
Makura no danši (TV seriál)
Šónen Hollywood: Holly Stage for 50 (TV seriál)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
DRAMAtical Murder (TV seriál)
Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Donten ni warau (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Stardust Crusaders (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Inari, konkon, koi iroha. (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Grande Road (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Blue Sky (TV seriál)
Mušiši zoku šó (TV seriál)
World Trigger (TV seriál)
Šónen harivoddo: Holly Stage for 49 (TV seriál)
2013 Blood Lad (TV seriál)
D.C.III: Da Capo III (TV seriál)
DD hokuto no ken (TV seriál)
Galilei Donna (TV seriál)
Jowamuši Pedal (TV seriál)
Meganebu! (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Samurai Flamenco (TV seriál)
Sparrow's Hotel (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Kami-sama hadžimemašita (TV seriál)
Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead (TV seriál)
Little Busters! (TV seriál)
Robotics;Notes (TV seriál)
Čójaku hjakunin iššu: Uta koi. (TV seriál)
2011 Astarotte no omoča! (TV seriál)
Beelzebub (TV seriál)
Digimon Xros Wars: Toki o kakeru šónen Hunter-tači (TV seriál)
Gintama' (TV seriál)
Hunter x Hunter (2011) (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makjó (TV seriál)
Oníčan no koto nanka zenzen suki džanain dakara ne!! (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Rio: Rainbow Gate! (TV seriál)
Tantei Opera Milky Holmes Dai 2 Maku (TV seriál)
Tono to iššo: Ippunkan gekidžó (TV seriál)
2010 Digimon Xros Wars (TV seriál)
Durarara!! (TV seriál)
Jumeiro Patissiere: SP Professional (TV seriál)
Starry Sky (TV seriál)
Tantei Opera Milky Holmes (TV seriál)
Tegami bači: Reverse (TV seriál)
Toaru madžucu no Index II (TV seriál)
2009 07-Ghost (TV seriál)
Cross Game (TV seriál)
Dragon Ball Kai (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Gokudžó!! Meča mote iinčó (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Jumeiro Patissiere (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Secondo Passo (TV seriál)
Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
Tayutama: Kiss on my Deity (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
2008 D.C.II S.S.: Da Capo II Second Season (TV seriál)
Džundžó Romantica (TV seriál)
Džundžó Romantica 2 (TV seriál)
Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Rosario to Vampire (TV seriál)
Rosario to Vampire Capu2 (TV seriál)
Toaru madžucu no Index (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
Vampire Knight (TV seriál)
Vampire Knight Guilty (TV seriál)
2007 Ajakaši (TV seriál)
D.C. II: Da Capo II (TV seriál)
Dennō coil (TV seriál)
Heroic Age (TV seriál)
Hitohira (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Binbó šimai monogatari (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
Joake mae jori ruri'iro na: Crescent Love (TV seriál)
Kami-sama kazoku (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Primo Passo (TV seriál)
School Rumble Nigakki (TV seriál)
Tokimeki Memorial: Only Love (TV seriál)
2005 B-Legend! Battle B-Daman: Fire Spirits! (TV seriál)
Cluster Edge (TV seriál)
Gaiking: Legend of Daiku-Marju (TV seriál)
Gunparade Orchestra (TV seriál)
Izumo: Takeki curugi no senki (TV seriál)
Karin (TV seriál)
2004 B-Legend! Battle B-Daman (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Futari wa Precure (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch Pure (TV seriál)
School Rumble (TV seriál)
Transformers: Energon (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
Happy Lesson Advance (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
Učú no Stellvia (TV seriál)
2002 Forza! Hidemaru (TV seriál)
Happy Lesson (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Hikaru no go (TV seriál)
Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
Tennis no ódži-sama (TV seriál)
Z.O.E Dolores, i (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Surf Side High School (TV seriál)
Zoids (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Mizuiro džidai (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace