foto

Nobujuki Hijama

  • nar. 25.8.1967 (50 let)
    Hacukaiči, Hiroshima, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Kódó
Joru wa midžikaši aruke jo otome
2016 One Piece Film Gold
2015 Džóká gému
2014 Eiga Crayon Šin-čan: Gačinko! Gjakušú no Robo tó-čan
Nisekoi
2013 Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru.
Sword Art Online: Extra Edition
2012 .hack//Sekai no mukō ni
Holy Knight
Resident Evil: Zatracení
2011 Eiga Precure All Stars DX3: Mirai ni todoke! Sekai o cunagu nidžiiro no hana
Gakuen mokuširoku: High School of the Dead – Drifters of the Dead
Meitantei Conan Magic File 2011: Niigata – Tokio omijage Capriccio
2010 Higaši no Eden gekidžóban: Paradise Lost
Mazinkaizer SKL
Quiz Magic Academy: The Original Animation 2
2009 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Lagann-hen
Higaši no Eden: Air Communication
Higaši no Eden gekidžóban: The King of Eden
Tennis no ódži-sama OVA: Another Story – Kako to mirai no Message
2008 Gekidžóban Bleach: Fade to Black – Kimi no na o jobu
Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Gurren-hen
Hells
Kaitō tenshi Twin Angel
Quiz Magic Academy: The Original Animation
School Rumble Sangakki
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Final
2007 Gekidžóban Bleach: The Diamond Dust Rebellion – Mó hitocu no Hjórinmaru
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken – Juria den
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Semifinal
2006 Gekidžóban Bleach: Memories of Nobody
Genšiken
Kidó senši Gundam SEED C.E. 73 Stargazer
Kjó no go no ni
Maria-sama ga miteru 3rd season
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken: Raó den gekitó no šó
2005 Eiga Futari wa Precure Max Heart 2: Jukizora no tomodači
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši o cugu mono
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Koibitotači
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex – The Laughing Man
School Rumble: Ičigakki hošú
2004 Kidó senši Gundam SEED: Haruka naru akacuki (TV film)
Kidó senši Gundam SEED: Kokú no sendžó (TV film)
Kidó senši Gundam SEED: Meidó no Sora
Lime-iro senkitan: Nangoku jume roman
2003 Izumo
2002 Initial D: Battle Stage
2001 Initial D: Extra Stage
Initial D: Third Stage
Pocket Monsters Crystal: Raikou ikazuči no densecu (TV film)
2000 Furi Kuri
Yūsha ō GaoGaiGar: Final
1999 Dennó sentai Voogie's Angel: Forever and Ever
1998 Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai – Miller`s Report
1997 B't X Neo
Dennó sentai Voogie's Angel
1996 Fire Emblem
Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai
Ultraman: Čó tóši gekiden – Suisei sendžin Cuifon tódžó
1995 Makeruna! Makendo
1994 Jú jú hakušo: Meikai šitó hen – Honó no kizuna
Kusatta kjóši no hóteišiki
Osakana wa ami no naka
1993 Battle Fighters garó densecu 2 (TV film)
Jú jú hakušo
1992 Battle Fighters garó densecu (TV film)
Čikjú SOS soreike Kororin
1991 Locke the Superman: Šinsekai sentai New World Command
Makjú sendžó
1989 Kaikecu Zorori
1988 Ginga eijú densecu

TV seriály

2017 Fate/Apocrypha (TV seriál)
Gintama. (TV seriál)
Koi to uso (TV seriál)
Pikaia!! (TV seriál)
Ren'ai bókun (TV seriál)
Twin Angel Break (TV seriál)
2016 Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
Duel Masters Versus Revolution Final (TV seriál)
Keidžo!!!!!!!! (TV seriál)
Kono bidžucubu ni wa mondai ga aru! (TV seriál)
Nobunaga no šinobi (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
Sóšin šódžo Matoi (TV seriál)
Taboo Tattoo (TV seriál)
Thunderbolt Fantasy: Tóri ken júki (TV seriál)
Uchū Patrol Luluco (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
Duel Masters Versus Revolution (TV seriál)
Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV seriál)
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. Zoku (TV seriál)
Joru no Yatterman (TV seriál)
Jūō mujin no Fafnir (TV seriál)
Nisekoi: (TV seriál)
Pankis! 2 Jigen (TV seriál)
Pikaia! (TV seriál)
Sengoku musó (TV seriál)
Sore ga seijú! (TV seriál)
2014 Amagi Brilliant Park (TV seriál)
D-Frag! (TV seriál)
Dragon Collection (TV seriál)
Initial D Final Stage (TV seriál)
Madan no ó to Vanadis (TV seriál)
M3: Sono kuroki hagane (TV seriál)
Nanacu no taizai (TV seriál)
Nisekoi (TV seriál)
No-Rin (TV seriál)
Ore, Twintails ni narimasu. (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
2013 Bakumatsu gijinden Roman (TV seriál)
Boku wa tomodači ga sukunai: NEXT (TV seriál)
Cuticle tantei Inaba (TV seriál)
Dia no Ace (TV seriál)
Hakkenden: Tóhó hakken ibun (TV seriál)
IS: Infinite Stratos 2 (TV seriál)
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. (TV seriál)
Kill La Kill (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Samurai Flamenco (TV seriál)
2012 Accel World (TV seriál)
Čójaku hjakunin iššu: Uta koi. (TV seriál)
Džinrui wa suitai šimašita (TV seriál)
Initial D Fifth Stage (TV seriál)
Kami-sama hadžimemašita (TV seriál)
Saint seija Omega (TV seriál)
Širokuma Café (TV seriál)
Tari Tari (TV seriál)
2011 Cross Fight B-Daman (TV seriál)
Double-J (TV seriál)
Gintama' (TV seriál)
Hjóge mono (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. (TV seriál)
Kaitó tenši Twin Angel: Kjunkjun tokimeki Paradise!! (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Tono to iššo: Ippunkan gekidžó (TV seriál)
2010 Gakuen mokuširoku: High School of the Dead (TV seriál)
Jodžóhan šinwa taikei (TV seriál)
Šin Koihime musó: Otome tairan (TV seriál)
2009 Higaši no eden (TV seriál)
Maria-sama ga miteru 4th season (TV seriál)
Ontama! (TV seriál)
Šin Koihime musó (TV seriál)
Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
2008 Blassreiter (TV seriál)
Kimi ga aruji de shitsuji ga ore de (TV seriál)
Macademi Waššoi! (TV seriál)
Mnemosyne: Mnemosyne no musumetači (TV seriál)
Mórjó no hako (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
Rosario to Vampire (TV seriál)
Rosario to Vampire Capu2 (TV seriál)
2007 Claymore (TV seriál)
Genšiken 2 (TV seriál)
Moetan (TV seriál)
Night Wizard The Animation (TV seriál)
Saiunkoku monogatari 2nd Series (TV seriál)
Šinkjoku sókai Polyphonica (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
Tetsuko no Tabi (TV seriál)
Yes! Precure 5 (TV seriál)
2006 Air Gear (TV seriál)
Bakumacu kikansecu: Iro wa nioedo (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Jošimune (TV seriál)
Muteki Kanban Musume (TV seriál)
Otogi Juushi Akazukin (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Saiunkoku monogatari (TV seriál)
School Rumble Nigakki (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
Wanwan Celepoo: Sore juke! Tecunošin (TV seriál)
2005 Cubasa Chronicle (TV seriál)
Futakoi Alternative (TV seriál)
Izumo: Takeki curugi no senki (TV seriál)
Lime-iro rjúkitan Cross (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha A's (TV seriál)
Šinšaku sengoku eijú densecu Sanada Džú júši: The Animation (TV seriál)
Yūsha ō GaoGaiGar: Final Grand Glorious Gathering (TV seriál)
2004 Area 88 (TV seriál)
Genšiken (TV seriál)
Grenadier: Hohoemi no senši (TV seriál)
Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Kenran butó sai: The Mars Daybreak (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Kókaku kidótai: S.A.C. 2nd GIG (TV seriál)
Maria-sama ga miteru (TV seriál)
Maria-sama ga miteru: Haru (TV seriál)
Pugjuru (TV seriál)
School Rumble (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!!: Second Season (TV seriál)
Transformers: Energon (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
Dear Boys (TV seriál)
Firestorm (TV seriál)
.hack//Tasogare no udewa densecu (TV seriál)
Limeiro senkitan: Meidži Nippon, otome sakimorisu. (TV seriál)
Nanaka jū-nanabun no roku (TV seriál)
Planetes (TV seriál)
Sakigake!! Cromartie kókó (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!! (TV seriál)
Učú no Stellvia (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)
G-on Riders (TV seriál)
.hack//SIGN (TV seriál)
Kidō senshi Gundam SEED (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Pita Ten (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Tenši na konamaiki (TV seriál)
2001 Král Šamanů (TV seriál)
Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2000 Džinzó ningen Kikaider: The Animation (TV seriál)
Fabre-sensei wa meitantei (TV seriál)
Rokumon Tengai Mon Colle Knight (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
1999 Aesop World (TV seriál)
Arc the Lad (TV seriál)
Initial D: Second Stage (TV seriál)
Mugen no Ryvius (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Seihó tenši Angel Links (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Gasaraki (TV seriál)
Initial D (TV seriál)
Jú gi ó (TV seriál)
Lodoss tó senki: Eijú kiši den (TV seriál)
1997 Júša ó GaoGaiGar (TV seriál)
Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Mach Go Go Go (TV seriál)
Next Senki Ehrgeiz (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Virus (TV seriál)
1996 B't X (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Slayers Next (TV seriál)
Tenkú no Escaflowne (TV seriál)
1995 H2 (TV seriál)
Romeo no aoi sora (TV seriál)
1994 Captain Tsubasa J (TV seriál)
Ginga sengoku gun júden Rai (TV seriál)
1993 Dragon League (TV seriál)
Jungle no ódža Tá-čan (TV seriál)
Júša tokkjú Might Gaine (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Jú jú hakušo (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace