foto

Agustín Bescos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Cuernos de mujer
1994 Todo es mentira
1982 Femenino singular
¡Que vienen los socialistas!
1980 Despido improcedente
Los primeros metros
1978 Stříbrné sedlo
1977 Casa Manchada
Espiritista, El
Viaje al centro de la Tierra
1976 Lozana andaluza, La
1975 Erotismo y la informática, El
Vůně cibule
Última jugada, La
1974 Arrivano Joe e Margherito
1973 Gota de sangre para morir amando, Una
Me has hecho perder el juicio
Pár bot č. 32
Ricco
Tajuplný ostrov
Uno, dos, tres... dispara otra vez
1972 Alta tensión
Coltello di ghiaccio, Il
Ligue Story
Ragazza tutta nuda assassinata nel parco
1970 Dele color al difunto
1969 Dai nemici mi guardo io!
Vivi o, preferibilmente, morti
1968 Corri, uomo, corri
Diablo bajo la almohada, Un
Il marchio di Kriminal
Killer, adios
Pistola per cento bare, Una
Satanik
1967 Amor en el aire
Cuatro salvajes, Los
Dos alas
Dove si spara di più
Hombre vino a matar, Un
Hombre y un colt, Un
1966 100.000 dollari per Lassiter
Kriminal
Per pochi dollari ancora
1965 Aventuras del Oeste
Ocaso de un pistolero
1964 Due violenti, I
Eroi del West, Gli
Gunfighters of Casa Grande
Relevo para un pistolero
1963 Juego de la verdad, El
Sabor de la venganza, El
Se necesita chico
Segno del coyote, Il
Tela de araña
1962 Diferente
Due contro tutti
Torrejón City

TV seriály

1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1975 Este señor de negro (TV seriál)
1974 La cometa naranja (TV seriál)
Libros, Los (TV seriál)
1973 Si yo fuera rico (TV seriál)
1968 Premio, El (TV seriál)
1967 Las doce caras de Juan (TV seriál)
1966 La pequeña comedia (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Escuela de maridos (TV seriál)
Estudio 3 (TV seriál)
Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace