foto

Fernando Hilbeck

  • nar. 7.7.1933
    Madrid, Španělsko
  • zem. 25.4.2009 (75 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Leyenda de fuego
2000 Operación gónada
1996 Mi nombre es sombra
1992 Coraggio di Anna, Il (TV film)
1991 Huella del crimen 2: El crimen de Don Benito, La (TV film)
1990 Iberský kříž
1989 Al Andalus
Oro fino
1987 Aullido del diablo, El
Casanova (TV film)
1985 Maso a krev
1982 Leyenda del tambor, La
Power Game
Sonata de estío (TV film)
1981 Demasiado para Gálvez
1980 Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón
1979 Hnízdo zla
Tajemný dům na Garibaldi Street (TV film)
1978 Hombre que supo amar, El
Madrid al desnudo
Národní puška
1977 Marián
Parranda
Reina Zanahoria
Túnel, El (TV film)
Víkend
1976 Ambiciosa
Batida de raposas
El chiste
1975 Endemoniada, La
Largo retorno
Muerte de un quinqui
Pantaleón y las visitadoras
Solo ante el Streaking
Síla chtivosti
Terapia al desnudo
Vicio y la virtud, El
1974 Nehanobte spánek mrtvých
Refugio del miedo, El
Vudú sangriento
1973 Gota de sangre para morir amando, Una
Hombre llamado Noon, Un
Proceso a Jesús
Vela para el diablo, Una
1972 Hombre que vino del odio, El
L'ultimo uomo di Sara
Pancho Villa
1971 Pošetilost mocných
Uomo più velenoso del cobra, L'
Zorro il cavaliere della vendetta
1970 Chválozpěv
Fortunata y Jacinta
Zelená stěna
Último día de la guerra, El
1969 Esa mujer
Sudario a la medida, Un
1968 Desperate Ones, The
Las Vegas, 500 millones
Madiganovy miliony
Villa jede!
1967 Cervantes
Dedo del destino, El
Joe Navidad
1966 100.000 dollari per Lassiter
Kid Rodelo
Operazione Goldman
Sedm statečných žen
1965 Falstaff
Son of a Gunfighter
1964 Bienvenido, padre Murray
Fuego
Señor de La Salle, El
1963 Cristo negro
Pacto de silencio
Segno del coyote, Il
1962 Due contro tutti
1961 Barabáš
1960 Saffo, venere di Lesbo

TV seriály

1996 Nostromo (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1993 Passioni (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
Edera (TV seriál)
Vysoká společnost (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
Modrá krev (TV seriál)
1986 Tristeza de amor (TV seriál)
Turno de oficio (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
Sonatas (TV seriál)
1982 Don Baldomero y su gente (TV seriál)
Ramón y Cajal (TV seriál)
1981 Modré léto (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 Barraca, La (TV seriál)
Escrito en América (TV seriál)
Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
1976 Señora García se confiesa, La (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
Ficciones (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Dokumentární

2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky