foto

Rick Pasqualone

  • nar. 30.3.1966 (53 let)
    Albertson, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Glee (TV seriál)
Shelby se vrací (S03E02)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Detektivní balada (S06E22)
Griffinovi (TV seriál)
Big Man on Hippocampus (S08E10)
2009 Griffinovi (TV seriál)
Family Goy (S08E02)
2007 Žralok (TV seriál)
Fall from Grace (S01E20)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Risk (S02E13)
2005 JAG (TV seriál)
Schopen služby (S10E14)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Mafie magie (S07E08)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pád z výšky (S01E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E15)
1999 Přátelé (TV seriál)
Co bylo po Las Vegas (S06E01)
1996 JAG (TV seriál)
Ares (S01E20)
Kouřová clona (S01E13)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Meč Kahlessův (S04E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace