foto

Ray K. Goman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 P.K. and the Kid
1979 Vampire (TV film)
Útěk z Alcatrazu
1978 Nightmare in Blood
1974 Second Coming of Suzanne, The
1973 Consigliori, Il
Magnum Force
Warlock Moon
1972 People, The (TV film)
1971 Harold a Maude

TV seriály

1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky