foto

Dmitrij Panfilov

  • nar. 1.4.1987 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fort Ross
Ja ně smogu těbja zabyť (TV film)
2010 Vzroslaja doč, ili test na...

TV seriály

2017 Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Kovarnyje igry (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
2015 Barsy (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Něprikasajemyje (S04E16)
Svoi ljudi (S04E15)
Posledňaja gastrol (S04E10)
další epizody (9)
2013 Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
2011 Split (TV seriál)
2010 Enigma (TV seriál)
Fenix (E03)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky