foto

Jelizaveta Kononova

  • nar. 17.3.1997 (23 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Samyj Novyj god!
Sovri mně pravdu
2019 Jak jsem se stal Rusem
Trudnosti vyživanija
2016 SuperBobrovy
2013 Ninkina ljubov (TV film)

TV seriály

2018 Grand (TV seriál)
Obyčnaja ženščina (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Kak izvesti ljubovnicu za 7 dněj (TV seriál)
Ljubov so vsemi ostanovkami (TV seriál)
Otěl sčastlivych serděc (TV seriál)
Zakon kamennych džunglej 2 (TV seriál)
2016 Medsestra (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Kak ja stal russkim (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Zakon kamennych džunglej 1 (TV seriál)
2014 Mama Ljuba (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Žertva (S03E09)
2011 Igra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky