foto

Andrej Tumarkin

  • nar. 11.10.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Sled tigra (TV film)
2012 B.S. Byvšij sotrudnik (TV film)
2011 Kommunalka (TV film)
Otstavnik 3 (TV film)
Poslednij geroj (TV film)
2010 Otstavnik 2 (TV film)
2009 Otstavnik (TV film)

TV seriály

2018 Realizacija (TV seriál)
2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E32)
Zaděržanije (S02E31)
Kto ty? (S02E30)
další epizody (32)
2016 Šef (TV seriál)
Strach vysoty (S04E20)
Proščaj, ment (S04E19)
Utěčka informacii (S04E18)
další epizody (20)
2015 Něvskij (TV seriál)
On vernulsja (S01E22)
Ment i policejskij (S01E21)
Svoj čelovek (S01E20)
další epizody (21)
Vysokije stavki (TV seriál)
Predatěl (S01E24)
Ljublju mjaso s krovju (S01E23)
Glavnyj sekret (S01E22)
další epizody (11)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Trassa (TV seriál)
Doznavatěl (TV seriál)
Policejskij (S02E32)
Semja (S02E31)
Operacija (S02E30)
další epizody (32)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
2011 Čužoj rajon (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Foto na pamjať (S09E21)
Meždunarodnyj patrul (S09E17)
Kontrolnyj vystrel (S09E16)
další epizody (5)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Poslednij bestseller (S08E24)
Sobačja rabota (S08E21)
Otvetnyj udar. Časť 2 (S08E20)
další epizody (7)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Strela suďby (S07E24)
Čelovek za spinoj (S07E21)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koněc kvartala (S06E25)
Rokovoj uik-end (S06E12)
Duplet (S06E05)
další epizody (5)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gorjačije golovy (S05E26)
Poslednij urok (S05E23)
Nalog na ubijstvo (S05E17)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky