foto

Andrej Tumarkin

  • nar. 11.10.1976 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 12 časov (TV film)
2014 Sled tigra (TV film)
2012 B.S. Byvšij sotrudnik (TV film)
2011 Kommunalka (TV film)
Otstavnik 3 (TV film)
Poslednij geroj (TV film)
2010 Odinochka (TV film)
Otstavnik 2 (TV film)
2009 Otstavnik (TV film)

TV seriály

2020 Pervyj otděl (TV seriál)
2019 Anonimnyj dětěktiv (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Poňať, prostiť (S04E20)
Koncert dlja odinokogo slušatělja (S04E19)
Posrednik (S04E18)
další epizody (20)
2018 Realizacija (TV seriál)
2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E32)
Zaděržanije (S02E31)
Kto ty? (S02E30)
další epizody (32)
2016 Šef (TV seriál)
Strach vysoty (S04E20)
Proščaj, ment (S04E19)
Utěčka informacii (S04E18)
další epizody (20)
2015 Něvskij (TV seriál)
On vernulsja (S01E22)
Ment i policejskij (S01E21)
Svoj čelovek (S01E20)
další epizody (21)
Vysokije stavki (TV seriál)
Predatěl (S01E24)
Ljublju mjaso s krovju (S01E23)
Glavnyj sekret (S01E22)
další epizody (11)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Muzykant (E01)
Lučšije vragi (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Trassa (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Revnosť (S03E16)
Semja (S03E15)
Posrednik (S03E14)
další epizody (22)
Doznavatěl (TV seriál)
Policejskij (S02E32)
Semja (S02E31)
Operacija (S02E30)
další epizody (32)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Novyj god (S02E27)
Vera (S02E25)
Mečta (S02E24)
další epizody (26)
2011 Čužoj rajon (TV seriál)
Propaža (S01E24)
Dur (S01E23)
Prazdnik (S01E22)
další epizody (22)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Foto na pamjať (S09E21)
Meždunarodnyj patrul (S09E17)
Kontrolnyj vystrel (S09E16)
další epizody (5)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Poslednij bestseller (S08E24)
Sobačja rabota (S08E21)
Otvetnyj udar. Časť 2 (S08E20)
další epizody (7)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Strela suďby (S07E24)
Čelovek za spinoj (S07E21)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koněc kvartala (S06E25)
Rokovoj uik-end (S06E12)
Duplet (S06E05)
další epizody (5)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gorjačije golovy (S05E26)
Poslednij urok (S05E23)
Nalog na ubijstvo (S05E17)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky