foto

Urara Takano

  • nar. 16.8.1961 (58 let)
    Tógane, Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Saint onii-san
2012 Macross FB7: Ore no uta o kike!
Spy Penguin
2009 Soreike! Anpanman: Dadandan to futago no hoši
2008 Genius Party Beyond
2007 Aa! Megami-sama! Tatakau tsubasa (TV film)
2005 Gekijōban Naruto: Daigekitotsu! Maboroshi no chiteiiseki dattebayo!
2002 Bakuten Shoot Beyblade The Movie: Gekitō!! Takao vs Daichi
Hunter x Hunter: Original Video Animation
Meitantei Conan: Baker Street no bórei
Rockman: Hoši ni negai o
Sakura Taisen: Sumire Kanzaki intai kinen – Su Mi Re
2001 Sakura taisen: Kacudó šašin
2000 A.Li.Ce
1999 Marco: Haha o tazunete sanzenri
Pokémon 2: Síla jednotlivce
Sakura taisen: Góka kenran
1998 Glass no Kamen: Sen no kamen o mocu šódžo
One Piece: Taose! Kaizoku Ganzack
Pikachu no nacujasumi
Shihaisha no tasogare
1997 Bakusó kjódai Let`s & Go!! WGP: Bósó Minijonku daicuiseki
Matamata Saber Marionette J
Sakura taisen óka kenran
1996 Džigokudó reikai cúšin
Gall Force: The Revolution
Mahódžin Guru guru
Power Dolls
Šin Kimagure Orange Road: Sošite, ano nacu no hadžimari
1995 Anpanman to Happy otandžóbi
Macross 7 Encore
Macross Plus Movie Edition
SM Girls: Saber Marionette R
Tobe! Pegasus
1994 Kerokero Keroppi no sora o tobetara
1993 Mašin eijúden Wataru: Owarinaki toki no monogatari
1992 Eiga Doraemon: Nobita to kumo no ókoku
Širicu tantei Toki Šózó Trouble Note: Hard & Loose
1991 Sukeban Deka
1987 Bubblegum Crisis
Hitomi no naka no šónen: Džúgo šónen hjórjúki (TV film)
1986 Wannabes
Šónan bakusózoku

TV seriály

2018 Fate/Extra: Last Encore (TV seriál)
Sword Gai: The Animation (TV seriál)
Sword Gai: The Animation Part II (TV seriál)
2017 Idol Time PriPara (TV seriál)
2014 Karen senki (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
PriPara (TV seriál)
2010 Heartcatch Precure! (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
2009 Hetalia: Axis Powers (TV seriál)
2008 Itazura na Kiss (TV seriál)
Mahócukai ni taisecu na koto: Nacu no sora (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
2006 Aa! Megami-sama! Sorezore no cubasa (TV seriál)
Bakukjú Hit! Crash B-Daman (TV seriál)
Kekkaiši (TV seriál)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Paradise Kiss (TV seriál)
2004 Kita e: Diamond Dust Drops (TV seriál)
Soreike! Zukkoke sanningumi (TV seriál)
2003 Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
2002 Bakuten Shoot Beyblade 2002 (TV seriál)
2001 Beyblade (TV seriál)
Captain Cubasa (TV seriál)
Noir (TV seriál)
Šin čó kjó rjo: Condor Hero (TV seriál)
2000 Dokidoki densecu: Mahódžin Guru guru (TV seriál)
Sakura taisen (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! (TV seriál)
1999 Colorful (TV seriál)
Corrector Yui (TV seriál)
Gozondži! Gekkó Kamen-kun (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Grander Musaši RV (TV seriál)
Let's Nupu Nupu (TV seriál)
Saber Marionette J to X (TV seriál)
Á! Megami-sama! Čiččai tte koto wa benri da ne! (TV seriál)
1997 Bakusó kjódai Let's & Go!! WGP (TV seriál)
Next Senki Ehrgeiz (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Sakura Momoko gekidžó Cojicoji (TV seriál)
Super Fishing Grander Musaši (TV seriál)
1996 Bakusó kjódai Let's & Go!! (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
1995 Modžakó (TV seriál)
Romeo no aoi sora (TV seriál)
1994 Ai to júki no Pig Girl tonde Búrin (TV seriál)
Macross 7 (TV seriál)
Macross Plus (TV seriál)
Mahódžin guruguru (TV seriál)
Šin Cutey Honey (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
Rocket Kidz: Dinorobots (TV seriál)
Tanošii Willow Town (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1992 Calimero (TV seriál)
Densecu no júša Da Garn (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
Nontan to iššo (TV seriál)
Šónen Ašibe 2 (TV seriál)
1991 Anime Himicu no hanazono (TV seriál)
Očame na futago: Clare gakuin monogatari (TV seriál)
Wataši to wataši: Futari no Lotte (TV seriál)
Čiisana obake Ačči, Kočči, Sočči (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
Mašin eijúden Wataru 2 (TV seriál)
1989 Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Kniha džunglí (TV seriál)
1986 Ganbare! Kickers (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace