foto

Camilla Semino Favro

  • nar. 1986
    Torre del Greco, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Easy Living
Šampion
2017 Příběhy lásky, které se nehodí do tohoto světa
2015 Mia madre
2014 L'assalto (TV film)
2013 Altri tempi (TV film)
2012 Diaz: Neuklízej tu krev

TV seriály

2017 1993 (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2015 Non uccidere (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2011 Fuoriclasse (TV seriál)
2003 Camera Café (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky