foto

Ferenc Zentai

  • nar. 6.4.1917
    Rákospalota, Rakousko-Uhersko
  • zem. 29.5.2001 (84 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Amerikából jöttem, krimi komédiát hoztam (TV film)
1982 Humorista a mennyországban (TV film)
1980 A Sipsirica (TV film)
1977 Černé démanty (TV film)
1974 Lodník na Dunaji
Nász a hegyen (TV film)
1972 Běž, aby tě chytili
1969 Az örökös
Profesor podsvětí
1968 Isten óvd a királyt (TV film)
Vrabec je taky pták
1967 Könnyű kis gyilkosság (TV film)
1966 Mnoho věrnosti pro nic
1944 Egy pofon, egy csók
Fiú vagy lány?

TV seriály

1995 Kisváros (TV seriál)
Füttyvadász (E35)
1985 Kémeri (TV seriál)
A nuncius látogatása (E02)
1981 Petőfi (TV seriál)
Feltámadott a tenger (E06)
1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A holtak nem beszélnek (S03E03)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Balatoni betyárok (E02)
1974 Szép maszkok (TV seriál)
Mia Mayo tévedése (E04)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)
1969 Bors (TV seriál)
Halló!... Központ! (S01E04)
Bözsi és a többiek (TV seriál)
Érettségi találkozó (E03)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Legénybúcsú 1-2. (E01)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Csattan az ostor (E13)
Fogságban (E11)
A vérdíj (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace