foto

Adrian Bower

  • nar. 20.8.1970 (49 let)
    Chester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hard Boiled Sweets
2010 Lennon Naked (TV film)
2007 The Waiting Room
2005 Případy inspektora Lynleyho: Pod rouškou smrti (TV film)
The Quatermass Experiment (TV film)
2004 Dirty Filthy Love (TV film)
1997 Supply & Demand (TV film)
The Heart Surgeon (TV film)
1996 Jude
Zdá se, že... (TV film)

TV seriály

2020 Gangs of London (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Smrt v ráji (TV seriál)
Epizoda 3 (S09E03)
2018 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
2017 Love, Lies and Records (TV seriál)
Grantchester (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2015 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)
2012 Pro strach naděláno (TV seriál)
2011 Monroe (TV seriál)
Mount Pleasant (TV seriál)
Rev. (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2010 Vyděděnci (TV seriál)
2008 Apparitions (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
Talk to Me (TV seriál)
2003 Teachers (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (12)
2002 Teachers (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2001 Teachers (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
1999 Badger (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2017 Secret History: Britain's Forgotten Army (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky