foto

András Szalai

  • nar. 27.5.1945 (74 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Az ember tragédiája (divadelní záznam)
2004 Mi, szemüvegesek (TV film)
2003 A büvös szék (TV film)
2001 Jejich ostrov
1996 Bolše Vita
1988 Az angol királynő (TV film)
Fenn az ernyő, nincsen kas (TV film)
Ragaszkodom a szerelemhez (TV film)
1987 A megoldás (TV film)
1986 Férfi és nő (TV film)
1985 Csontváry - avagy a világhódító hun (TV film)
1983 Hatásvadászok
Reumavalcer (TV film)
1981 A farkas (TV film)
Nyitott ház (TV film)
1980 Képviselő úr (TV film)
Střed světa (TV film)
1979 A nagyenyedi két fűzfa (TV film)
1978 A miniszterelnök (TV film)
Székács a köbön (TV film)
1976 A Molitor ház (TV film)
A protektor (TV film)

TV seriály

2001 Kávéház (TV seriál)
Az első csók (E11)
Decemberi hangulat (E10)
A krampusz (E09)
další epizody (11)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Zsarolni veszélyes (E05)
Félelem ára (E03)
Bolond bombák (E02)
1991 Família Kft. (TV seriál)
1989 Linda (TV seriál)
Erotic show (S03E04)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Randevú Budapesten

TV seriály

1991 Família Kft. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace