foto

Bálint Kisfalussy

  • nar. 16.10.1939
    Ip, Rumunsko
  • zem. 23.11.2015 (76 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 A büvös szék (TV film)
2002 Sobri
2001 Anarchisták
1999 Hippolyt
1998 Sok hühó Emmiért (TV film)
1997 A nagy fejedelem (TV film)
Balekok és Banditák
1996 Aranyoskáim (TV film)
Mohács (TV film)
1995 A harmadik testör (TV film)
Szemben a Lánchíd oroszlánja (TV film)
1994 A csikós (TV film)
Devictus Vincit (TV film)

TV seriály

2002 Linda (TV seriál)
A pokoli játszma (S04E04)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
1995 Öregberény (TV seriál)
Berényburger (S03E03)
1994 Öregberény (TV seriál)
Az alapítvány (S02E12)
A kölyök (S02E11)
Csirkevész (S02E09)
další epizody (9)
1993 Kisváros (TV seriál)
A belga (E02)
Privát kopó (TV seriál)
Zsarolni veszélyes (E05)
Öregberény (TV seriál)
A svéd (S01E03)
A hazatérés (S01E01)
1991 Julianus barát (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace