foto

József Kautzky

  • nar. 13.1.1927 (92 let)
    Soroksár, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 A templom egere (TV film)
1996 A három testőr Afrikában
Aranyoskáim (TV film)
1986 Charley nénje (TV film)
1984 A megbízható úriember (TV film)
1982 II. József császár (TV film)
1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
Gyilkosság a 31. emeleten (TV film)
1980 Kojak Budapesten
1979 Rablók (TV film)
Zelený dvůr
1978 Az elefánt (TV film)
Második otthonunk: Az áruház (TV film)
1977 A cárné összeesküvése (TV film)
1976 Százéves asszony (TV film)
1974 Sedm tun dolarů
Átmenő forgalom (TV film)
1972 Burok (TV film)
Állványokon (TV film)
1971 Régi idők mozija (TV film)
1969 Az örökös
1968 Vrabec je taky pták
1967 Postaláda (TV film)
1966 Törékeny boldogság (TV film)
1965 Desátník a ti druzí
1963 Foto Háber
Isten őszi csillaga
Meztelen diplomata
Rendszáma ismeretlen (TV film)
1962 Mezi muži
1960 Choditi po trávniku je dovoleno
1959 Vihar a Sycamore utcában (TV film)
Vzhůru po šikmé ploše
1958 Pašeráci
1955 Malé světlé

TV seriály

1994 Öregberény (TV seriál)
Az alapítvány (S02E12)
1993 Öregberény (TV seriál)
A kárpótlás (S01E02)
1985 Kémeri (TV seriál)
Statárium (E03)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Győzelem (E06)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
A holland bika (E01)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A müncheni férfi (S02E01)
1973 Zrínyi (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1969 Bors (TV seriál)
Halló!... Központ! (S01E04)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Csattan az ostor (E13)
Nincs kegyelem (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace