foto

József Kautzky

  • nar. 13.1.1927 (94 let)
    Soroksár, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 A templom egere (TV film)
1996 A három testőr Afrikában
Aranyoskáim (TV film)
1991 Itt a szabadság!
1986 Charley nénje (TV film)
1985 Kaviár és lencse (TV film)
1984 A megbízható úriember (TV film)
Spanyolul tudni kell (TV film)
1982 Holtak hallgatása - Requiem egy hadseregért (TV film)
II. József császár (TV film)
1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
Fegyverletétel (TV film)
Gyilkosság a 31. emeleten (TV film)
1980 Kojak Budapesten
1979 Bűnügy, lélekelemzéssel (TV film)
Rablók (TV film)
Zelený dvůr
1978 Az elefánt (TV film)
Második otthonunk: Az áruház (TV film)
1977 A cárné összeesküvése (TV film)
Állványokon (TV film)
1976 A szélhámos (TV film)
Százéves asszony (TV film)
1975 Keresztút (TV film)
1974 Sedm tun dolarů
Átmenő forgalom (TV film)
1973 Burok (TV film)
Nevinní vrahové
1972 Régi idők mozija (TV film)
1971 Ahoj, bráško!
1970 Holnap reggel (TV film)
Érik a fény
1969 Az örökös
1968 Vrabec je taky pták
1967 Hétköznapi történet (TV film)
Jaguár
Postaláda (TV film)
Úton (TV film)
1966 Beznadějní
Ketten haltak meg
Törékeny boldogság (TV film)
1965 Desátník a ti druzí
1964 Nem az én ügyem
1963 Falusi idill (TV film)
Foto Háber
Isten őszi csillaga
Meztelen diplomata
Rendszáma ismeretlen (TV film)
1962 Mezi muži
1961 A szerző ma meghal (TV film)
1960 Atentát
Choditi po trávniku je dovoleno
Nabídka k sňatku
Vihar a Sycamore utcában (TV film)
1959 Egy ablak világít (TV film)
Hranice na dosah ruky
Tegnap
Vzhůru po šikmé ploše
1958 Pašeráci
1957 Dvě přiznání
1955 Malé světlé
Zvláštní znamení žádné
1954 Fel a fejjel
1953 Den hněvu
Krejcárek
Leszámolás

TV seriály

1994 Öregberény (TV seriál)
Az alapítvány (S02E12)
1993 Öregberény (TV seriál)
A kárpótlás (S01E02)
1985 Kémeri (TV seriál)
Statárium (E03)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország-Bécs-Colmar-Párizs 1849-1851 (E04)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Győzelem (E06)
1981 Il treno per Istambul (TV seriál)
1979 Mesélő városok (TV seriál)
Róma (E04)
1977 Mesélő városok (TV seriál)
Prága (E03)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
A holland bika (E01)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A müncheni férfi (S02E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Mesélő városok (TV seriál)
London (E02)
Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
A hazatérés (E14)
1973 Zrínyi (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1972 Villa a Lidón (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1969 Bors (TV seriál)
Halló!... Központ! (S01E04)
1967 A százegyedik szenátor (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Csattan az ostor (E13)
Nincs kegyelem (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky