foto

Anna Francolini

  • nar. Chertsey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Christmas Candle
2004 Lie with Me (TV film)
The Barn
1999 Páté přes deváté
1996 Company (TV film)

TV seriály

2011 Vera (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Předání moci (S02E01)
2005 Řím (TV seriál)
Únorové kalendy (S01E12)
Kořist (S01E11)
Egeria (S01E06)
další epizody (7)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace