foto

Sergej Pioro

  • nar. 14.2.1972 (47 let)
    Sverdlovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vaš repetitor
2007 Grechi naši (TV film)
Valerij Charlamov. Dopolnitělnoje vremja (TV film)
1993 Ljubov po zakazu

TV seriály

2019 Turističeskaja policija (TV seriál)
2018 Doktor Kotov (TV seriál)
2015 Profil ubijcy 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Kontrabandnyj tovar (S03E14)
2013 More po koleno (TV seriál)
2012 Profil ubijcy (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Falšivomonětčiki (S03E05)
2011 Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
2010 Marusja (TV seriál)
Sadovnik (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Tretij patron (S03E01)
2009 Kotovskij (TV seriál)
Pobednyj vetěr, jasnyj děň (TV seriál)
Sjomin (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Sbityj letčik (S02E01)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace