foto

Sergej Pioro

  • nar. 14.2.1972 (48 let)
    Sverdlovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Romans dlja valtorny
2018 Učitelka na doučování
2007 Grechi naši (TV film)
Valerij Charlamov. Dopolnitělnoje vremja (TV film)
1993 Ljubov po zakazu

TV seriály

2019 Turističeskaja policija (TV seriál)
2018 Doktor Kotov (TV seriál)
2015 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Kontrabandnyj tovar (S03E14)
Profil ubijcy (TV seriál)
Potrošitěl (S02E12)
Puť Komandoora (S02E11)
Vampir (S02E10)
další epizody (10)
2013 More po koleno (TV seriál)
2012 Dikij (TV seriál)
Falšivomonětčiki (S03E05)
2011 Objekt 11 (TV seriál)
Něizvestnyj (E06)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Poklonnik (S01E08)
Dětskaja ploščadka (S01E05)
Gazovščik (S01E02)
další epizody (4)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
2010 Marusja (TV seriál)
Sadovnik (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Tretij patron (S03E01)
2009 Kotovskij (TV seriál)
Pobednyj vetěr, jasnyj děň (TV seriál)
Sjomin (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Sbityj letčik (S02E01)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky