foto

Denis Ševčenko

  • nar. 13.10.1977 (42 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Prazdnik vzaperti
2000 DMB

TV seriály

2016 Navažděnije (TV seriál)
2015 Profil ubijcy (TV seriál)
Begovaja dorožka (S02E09)
2014 Perevozčik (TV seriál)
2011 Format A4 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Treněr (S02E03)
2006 Junkera (TV seriál)
2005 Kazus Kukockogo (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky