foto

Harold Cannon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Interwoven
2014 Father Son Holy Ghost
2013 Dočasný domov
2001 Deuces
2000 Bloodstream
1998 Decay
One Foot in the Grave
1997 Absolute Force
Ostrá parta
1996 Depraved
1995 Krutá spravedlnost
Reluctant Justice
Tina and the Professor
1994 Záchranná služba (TV film)
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
Prototyp
Zipperface
1991 Driven to Kill
1990 Blown Away (TV film)
Real Bullets
1989 Romero
1988 Mimo zákon
Thin Ice
1987 Warlords of Hell

TV seriály

2000 Policejní okrsek (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Floridský průliv (S06E03)
1998 JAG (TV seriál)
Hrdinové včerejška (S03E15)
1995 Land's End (TV seriál)
1993 Ultraman: The Ultimate Hero (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
La Mala Sombra (S01E04)
1986 Matlock (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 The Eric Andre Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace