foto

Tarako

  • nar. 17.12.1960 (59 let)
    Óta, Gunma, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Danganronpa 3: The End of Kibogamine Gakuen – Kibóhen (TV film)
2015 Eiga Čibi Maruko-čan: Italia kara kita šónen
2011 Kjokugen daššucu ADV: Zennin šibó Death
2009 Kouzelné pírko
2008 Janase Takaši Maerchen gekidžó
2006 Eiga Futari wa Precure Splash Star: Tick Tack kiki ippacu!
2003 Hunter x Hunter: Greed Island
2002 Hunter x Hunter: Original Video Animation
1993 Kidó keisacu Patlabor 2: The Movie
NG Knight Ramune & 40 DX: Wakuwaku džikú – Honó no daisósasen
1992 Magical Tarurúto-kun: Sukisuki takojaki!
Čibi Maruko-čan: Wataši no suki na uta
1991 Magical Tarurúto-kun
Magical Tarurúto-kun: Moeru! Júdžó no mahó taisen
NG Knight Ramune & 40 EX: Bikubiku Triangle ai no araši daisakusen
1990 Noobow: Kieta Medal
Sengoku bušó recuden: Bakufú dódži hissacuman
Soreike! Anpanman: Omusubiman
Čibi Maruko-čan
1988 Maison Ikkoku: Šiki ucurijuku kisecu no naka de
1986 Džúičinin iru!
Kacugeki šódžo tanteidan
Laputa: Nebeský zámek
1985 Fire Tripper
1984 Naušika z Větrného údolí
Urusei jacura 2: Beautiful Dreamer
1983 Xabungle Graffiti

TV seriály

2011 Ničidžó (TV seriál)
2005 Akuei to Gaččinpo: Tenkomori (TV seriál)
Kóčú ódža Mušiking: Mori no tami no densecu (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
2001 Noir (TV seriál)
Tantei šónen Kageman (TV seriál)
1997 Sakura Momoko gekidžó Cojicoji (TV seriál)
1996 VS Knight Ramune & 40 Fire (TV seriál)
1995 Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1992 Mikan enikki (TV seriál)
1990 Magical Tarurúto-kun (TV seriál)
NG Knight Ramune & 40 (TV seriál)
Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1989 Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
1988 Dondon Dommel to Ron (TV seriál)
Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
1986 Ganbare! Kickers (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)
1984 Fušigi na koala Blinky (TV seriál)
1983 Alenka v říši divů (TV seriál)
Spoon Oba-san (TV seriál)
1982 Sentó mecha Xabungle (TV seriál)
1981 Urusei jacura (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky