foto

Ako Majama

  • nar. 15.11.1958 (59 let)
    Toki, Gifu, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eiga Čibi Maruko-čan: Italia kara kita šónen
One Punch Man: Road to Hero
2012 The Mystical Laws
2010 One Piece Film: Strong World - Episode 0
2009 Tecuwan Birdy Decode: The Cipher
2006 Jakeato no, okaši no ki (TV film)
2005 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex – The Laughing Man
2002 Umigame to šónen
1999 Aojama Góšó tanpenšú 2
Nobita no kekkon zen'ja: The Night before a Wedding
The Doraemons: Okaši na okaši na Okašinana?
1997 Crayon Šin-čan: ankoku tamatama daicuiseki
Detektiv Conan: Mrakodrap na časované bombě
Kigjó senši Jamazaki Long Distance Call
Onkjó seimeitai Noiseman
1996 Bad Badtzmaru no ore no poči wa sekaiiči
Eiga Nintama Rantaró
Toire no Hanako-san
1995 Šin kaitei gunkan
1994 Heisei tanuki gassen ponpoko
1993 Jóseiki Suikoden: Masei Kórin
Kiki to Lala no ohime-sama ni naritai
Oišinbo: Ničibei kome sensó (TV film)
1992 Gensó džotan Ellcia
Oišinbo kjúkjoku tai šikó, čódžu rjóri taikecu!! (TV film)
Seikimacu: Humane Society – Džinrui ai ni mičita šakai
Á harimanada
1991 Arslan senki
1990 Čibi Maruko-čan
1988 Ginga eijú densecu
Kenricu Umisora kókó jakjúbuin Jamašita Taró-kun
1987 Kaze to ki no uta SANCTUS: Sei naru kana

TV seriály

2016 Arslan senki: Fúdžin ranbu (TV seriál)
2015 Aquarion Logos (TV seriál)
2014 Fairy Tail (TV seriál)
Hózuki no reitecu (TV seriál)
2013 Arata Kangatari (TV seriál)
2012 Eureka Seven Ao (TV seriál)
Sakamiči no Apollon: Kids on the Slope (TV seriál)
2010 Jodžóhan šinwa taikei (TV seriál)
Čú Bra!! (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Elementhunters (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode 2 (TV seriál)
Umi monogatari: Anata ga itekureta koto (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Hakaba Kitaró (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode (TV seriál)
2007 Deltora Quest (TV seriál)
Jattokame tanteidan (TV seriál)
Mononoke (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
2006 Ajakaši: Japanese Classic Horror (TV seriál)
Binbó šimai monogatari (TV seriál)
2005 Gallery Fake (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
2004 Bókjaku no senricu (TV seriál)
Monkey Turn (TV seriál)
2003 Jami to bóši to hon no tabibito (TV seriál)
PopoloCrois (TV seriál)
2002 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
2001 Digimon Tamers (TV seriál)
Final Fantasy: Unlimited (TV seriál)
Kogepan (TV seriál)
2000 Boys Be... (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Grander Musaši RV (TV seriál)
Lost Universe (TV seriál)
1997 Eikjú kazoku (TV seriál)
Hanitaró desu (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Super Fishing Grander Musaši (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
1995 Ike! Inačú takkjúu (TV seriál)
Romeo no aoi sora (TV seriál)
Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1994 Blue Seed (TV seriál)
Metal Fighter Miku (TV seriál)
Red Baron (TV seriál)
1993 Júša tokkjú Might Gaine (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1992 Hime-čan no ribbon (TV seriál)
Jadamon (TV seriál)
Jú jú hakušo (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
1990 Curuhime dža! (TV seriál)
1989 Oboččama-kun (TV seriál)
1988 Curupika Hagemaru-kun (TV seriál)
Oišinbo (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace