foto

Kirill Varaksa

  • nar. 25.3.1987 (32 let)
    Mogilyov, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 O čjom molčat francuzy
Tak postupajet ženščina (TV film)
2013 Stalingrad

TV seriály

2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Složnyj farvatěr (E14)
2017 Něpokornaja (TV seriál)
Prospekt oborony (TV seriál)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Novogodněje sčastě (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Plata po sčjotčiku (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Bumerang (S08E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Svaděbnyj perepoloch (S14E30)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Zov predkov (S01E08)
Šaman (TV seriál)
Kortik kapitana Něčajeva (S02E03)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Format A4 (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Lestnica (S01E16)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Drama na Ladoge (S05E12)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Golova Meduzy (S05E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky