foto

Marija Valešnaja

  • nar. 23.1.1987 (34 let)
    Vorkuta, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kogda ja brošu piť (TV film)
O čjom molčat francuzy
2012 Isključenije iz pravil (TV film)

TV seriály

2019 Mamy čempionov (TV seriál)
Ničja zemlja (TV seriál)
2018 Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
2017 Melnik (TV seriál)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Gorod priňal. Časť 2 (E08)
Gorod priňal. Časť 1 (E07)
Oščupju v polděň. Časť 2 (E06)
další epizody (4)
2015 Prigovor iděalnoj pary (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Puť istinnyj (S01E70)
2014 Šamanka (TV seriál)
Vračebnaja tajna (E18)
Sorvannaja svaďba (E13)
Ljubovnaja magija (E08)
2013 Žena oficera (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Grabitěl (S02E25)
Čužoj (S02E23)
2012 Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Katěrina 4. Drugaja žizň (TV seriál)
2011 Katěrina 3. Semja (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Millioněr v truščobach (S09E03)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sorňak žizni (S11E31)
Dni Dostojevskogo (S11E30)
Krasnyj strelok (S11E29)
další epizody (42)
2009 Bomž (TV seriál)
Ivan Groznyj (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo na million (S10E20)
Ošibka Samuraja (S10E19)
Čerdačnoje dělo (S10E18)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky