foto

Nikita Salopin

  • nar. 9.3.1970 (49 let)
    Astrakhan, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 So dna veršiny
2011 Beremennyj
PiraMMMida
Služebnyj roman - Naše vremja
2009 Zakon obratnogo volšebstva (TV film)
2007 Marš Tureckogo 4: Krovnik (TV film)
2005 Něčajannaja radosť (TV film)
2003 Kak by ne tak (TV film)

TV seriály

2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2015 Prigovor iděalnoj pary (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Cezar (TV seriál)
Chorošije ruki (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
2013 Stanica (TV seriál)
2012 Nočnyje lastočki (TV seriál)
Vremja ljubiť (TV seriál)
2011 Zdes kto-to est: Iskuplenije (TV seriál)
2010 Zděs kto-to jesť (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Dalnobojščiki (S01E14)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Rozvědčíci - Poslední bitva (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace