foto

Jarno Laasala

  • nar. 19.9.1979 (40 let)
    Seinäjoki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Jackass 3
2008 Bam Margera: Kde je sakra Santa?
2006 Dudesons Movie, The

TV seriály

2004 Duudsoni-elämää (TV seriál)
2001 Extreme duudsonit (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Dudesons Movie, The

TV seriály

2004 Duudsoni-elämää (TV seriál)
2001 Extreme duudsonit (TV seriál)

TV pořady

2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
2010 Dudesonovi v Americe (TV pořad)
2008 Piilokamerapäälliköt (TV pořad)
2006 Život Dudesonů (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2006 Dudesons Movie, The

TV seriály

2001 Extreme duudsonit (TV seriál)

TV pořady

2008 Piilokamerapäälliköt (TV pořad)
2006 Život Dudesonů (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Dudesons Movie, The

TV pořady

2008 Piilokamerapäälliköt (TV pořad)
2006 Život Dudesonů (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Dudesons Movie, The

TV pořady

2006 Život Dudesonů (TV pořad)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2004 Duudsoni-elämää (TV seriál)
2001 Extreme duudsonit (TV seriál)

TV pořady

2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
2008 Piilokamerapäälliköt (TV pořad)
2006 Život Dudesonů (TV pořad)

Host

TV pořady

2014 Posse (TV pořad) - mod.
2013 Hjallis (TV pořad)
2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
Paparazzit (TV pořad)
2010 Dudesonovi v Americe (TV pořad)
2006 Život Dudesonů (TV pořad)
2005 Assari (TV pořad)
Huuma (TV pořad)
2003 Harakanpesä (TV pořad)