foto

Jake Dengel

  • nar. 19.6.1933
    Wisconsin, USA
  • zem. 14.11.1994 (61 let)
    Sherman Oaks, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Contenders, The
1992 Čtyři oči (TV film)
Šéfka (TV film)
1991 Hitman
Krvežízniví faraoni z Pittsburgu
1990 Blind Faith (TV film)
Modlitba bruslařů
1989 Nebezpečné pátrání (TV film)
1988 Mrtvý nebo živý (TV film)
1987 Jako nepoddajný plevel
1986 Ta nejlepší léta
Tváří v tvář smrti
1984 His Mistress (TV film)
Nejlepší obrana
1983 Something Wicked This Way Comes
1981 Ragtime
1964 Twelfth Night (TV film)

TV seriály

1990 Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nejzazší výspa (S01E04)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace