foto

Géza Kaszás

  • nar. 31.3.1957 (62 let)
    Dunakeszi, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Igazából apa
2009 Made in Hungaria
2008 9 és 1/2 randi
2007 S.O.S. szerelem!
2003 Telitalálat
1999 Európa expressz
Kalózok
1996 Csajok
Honfoglalás
Mohács (TV film)
1995 A harmadik testör (TV film)
1994 Az álommenedzser (TV film)
1992 Rágalom iskolája
1991 Hamis a baba
1989 Vadon
1986 Kard és kocka (TV film)

TV seriály

2008 Presszó (TV seriál)
Búcsúbuli (E12)
Nemzedéki problémák (E10)
Film az egész világ (E03)
1998 Az öt zsaru (TV seriál)
Kazetta a szemüvegtokban (E01)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (4)
Öregberény (TV seriál)
A feleség (S03E01)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1989 Linda (TV seriál)
Víziszony (S03E01)
1986 Linda (TV seriál)
A tizennyolckarátos aranyhal (S02E01)
1984 Série noire (TV seriál)
Ballon mort (E24)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Igazából apa

Host

TV pořady

1998 Receptklub (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace