foto

Miklós Benedek

  • nar. 28.9.1946 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Egy szerelem gasztronómiája
2014 Volný pád
2007 Bányató (TV film)
S.O.S. szerelem!
2002 Chacho Rom
Legkisebb film a legnagyobb magyarról, avagy ha nincs kéz nincs csoki
1998 Sok hühó Emmiért (TV film)
1996 A három testőr Afrikában
Aranyoskáim (TV film)
1995 Vörös bestia (TV film)
1994 Három idegen úr (TV film)
1993 A turné
1992 Vörös vurstli
1991 Stalinova snoubenka
1989 A kis cukrászda (TV film)
Amerikából jöttem, krimi komédiát hoztam (TV film)
Csalással nem! (TV film)
Levelek a zárdából (TV film)
Oktogon (TV film)
1988 Küldetés Evianba
1987 A varázsló álma (TV film)
Illatszertár (TV film)
1985 A tanítónő (TV film)
Rafinált bünösök (TV film)
1984 A rágalom iskolája (TV film)
Csipike, az óriás törpe
Misi mókus kalandjai
Randevú a Royalban (TV film)
1983 Bajuszverseny (TV film)
Buborékok (TV film)
Elveszett illúziók
Napos oldal (TV film)
1982 A persely, avagy egy görbe nap Budapesten (TV film)
1981 A filozófus (TV film)
Jegor Bulicsov és a többiek (TV film)
Liftrapszódia (TV film)
Ligeti legendák (TV film)
Lišáček Lup
Pohanská madona
1980 A bolond lány (TV film)
A különc (TV film)
A nagy ékszerész (TV film)
Tiszteletem, főorvos úr (TV film)
Éljen az egyenlőség (TV film)
1979 Pevnost
Zlosynové
1978 A két Bolyai (TV film)
Amerikai komédia (TV film)
Bolondok bálja
1977 Illetlenek (TV film)
Sir John Falstaff (TV film)
1976 A protektor (TV film)
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
Operabál 13 (TV film)
Szépség Háza (TV film)
1974 Aranyborjú (TV film)
1970 Don Quijote, vagy Don Quijote? (TV film)
Tisztújítás (TV film)
Tizennégy vértanú (TV film)
1969 Az ember tragédiája (TV film)
Svěží vítr
1968 Levelek Margitnak (TV film)

TV seriály

1989 Eszmélet (TV seriál)
Szerelmi gyászmise (E04)
Jaj, szeressetek szilajon (E03)
A szépség koldusa (E02)
1987 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
Az orvvadász (S03E04)
1982 A tenger (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
1972 Černé město (TV seriál)
Szemet szemért (E02)
Bors (TV seriál)
Máté evangéliuma (S03E02)

Divadelní záznam

1982 Mirandolina (divadelní záznam)
1981 Az úrhatnám polgár (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2010 Üdítő (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky