foto

István Hirtling

  • nar. 20.3.1958 (62 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Szerepzavar
2017 Cinematographer
2014 Megdönteni Hajnal Tímeát
2012 Tüskevár
2011 Diamond Club
Tawaret (TV film)
2010 Skleněný tygr 3
2007 Sínjárók
2006 Kútfejek
2004 Magyar vándor
2002 Sobri
2000 Mai mesék: Lucy (TV film)
1999 Sluneční jas
1996 Szigetvári vértanúk (TV film)
1995 A körtvélyesi csíny (TV film)
Helyet az ifjúságnak (TV film)
Szemben a Lánchíd oroszlánja (TV film)
Vörös bestia (TV film)
1993 Az ibolya (TV film)
Egy történet története (TV film)
1992 István király (TV film)
1990 Napló apámnak, anyámnak
1989 A trónörökös (TV film)
1987 Aranyóra (TV film)
Dada (TV film)
1986 Kérők (TV film)
1985 Hány az óra, Vekker úr?
Kaviár és lencse (TV film)
Plukovník Redl
1984 Hivatalnok urak (TV film)
Ty zatracený živote
1983 Kegyenc (TV film)

TV seriály

2021 Doktor Balaton (TV seriál)
2015 Egynyári kaland (TV seriál)
Összezárva (S01E05)
Beköltözés (S01E01)
2014 Terapie (TV seriál)
Epizoda 33 (S03E33)
2001 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Ungarische Rhapsodie (S02E12)
1991 Julianus barát (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Táborvezető kerestetik (E03)
A kiásott csatabárd (E02)
1983 Özvegy és leánya (TV seriál)
A sors akarata (E04)
Boldogtalan szerelmesek (E03)
Fejedelmi vadászat (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky