foto

Poppy Das

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Sweet Underground
2001 Seven and a Match
2000 Straight Right
1998 Kraa! The Sea Monster
1997 Holka k nakousnutí
1996 Head of the Family

TV seriály

2003 The Bachelorette (TV seriál)

Dokumentární

2019 Lorena (TV seriál)
2018 Robin Williams: Mysl na dlani
2014 Kids for Cash
1999 Hidden Hollywood II: More Treasures from the 20th Century Fox Vaults (TV film)

TV pořady

2012 Celebrity Wife Swap (TV pořad)
2006 Malí lidé, velký svět (TV pořad)
2004 Výměna manželek USA (TV pořad)
2003 Vítejte doma! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky