foto

Wakana Jamazaki

  • nar. Jokohama, Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Meitantei Conan: Zero no šikkónin
2017 Meitantei Conan: Kara kurenai no Love Letter
2015 Meitantei Conan: Episode one – Čiisaku natta meitantei (TV film)
Meitantei Konan: Góka no himawari
2014 Edogawa Conan šissó džiken: Šidžó saiaku no fucukakan (TV film)
Meitantei Konan: Idžigen no Sniper
2013 Lupin sansei vs. Meitantei Conan The Movie
Meitantei Conan: Zekkai no Private Eye
2012 Meitantei Conan Bonus File: Fantasista no Hana
Meitantei Conan: Džúičininme no Striker
2011 Meitantei Conan Magic File 2011: Niigata – Tokio omijage Capriccio
Meitantei Conan: Činmoku no Quarter
2010 Meitantei Conan Magic File 4: Ósaka okonomijaki Odyssey
Meitantei Conan: Kid in Trap Island
Meitantei Conan: Tenkú no Lost Ship
2009 Lupin sansei vs Meitantei Conan (TV film)
Meitantei Conan Magic File 3: Šin'iči to Ran – Mahjong Pai to Tanabata no omoide
Meitantei Conan: 10 Nengo no Stranger
Meitantei Conan: Šikkoku no cuisekiša
One Piece Film: Strong World
2008 Meitantei Conan Magic File 2: Kudó Šin'iči nazo no kabe to kuro Lab džiken
Meitantei Conan: Džošikósei tantei Suzuki Sonoko no džikenbo
Meitantei Conan: Senricu no Full Score
2007 Kindaiči šónen no džikenbo Special (TV film)
Meitantei Conan: Agasa-sensei no čósendžó! Agasa vs Conan & Šónen tanteidan
Meitantei Conan: Konpeki no Jolly Roger
2006 Meitantei Conan: Kieta daija o oe! Conan & Heidži VS Kid!
Meitantei Conan: Tantei-tači no requiem
2005 Meitantei Conan: Hjóteki wa kogoro! Šónen tanteidan Maruhi čósa
Meitantei Conan: Suihei sendžó no Strategy
2004 Interlude
Meitantei Conan: Conan to Kid to Crystal Mother
Meitantei Conan: Gin'joku no Magician
2003 Meitantei Conan: Conan to Heidži to kieta šónen
Meitantei Conan: Meikjú no Crossroad
2002 Meitantei Conan: Baker Street no bórei
Meitantei Conan: Rokudžúnin no jógiša!?
2001 Meitantei Conan: Tengoku e no Count Down
2000 Meitantei Conan: Conan vs Kid vs Jaiba
Meitantei Conan: Hitomi no naka no ansacuša
1999 Aojama Góšó tanpenšú
Aojama Góšó tanpenšú 2
BREAK-AGE
Meitantei Conan: Seikimacu no madžutsuši
1998 Fake
Meitantei Conan: Džújonbanme no Target
1997 Detektiv Conan: Mrakodrap na časované bombě
1996 Gokindžo monogatari
Power Dolls
1995 Seirei cukai
1994 Ghost Sweeper Mikami: Gokuraku daisakusen!!
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R
Desert Rose: Juki no mokuširoku
Kiki to Lala no hoši no Dance Shoes
Čódžikú seiki Orguss 02
1992 Chameleon
Dragon slayer eijú densecu: Ódži no tabidači
1991 Ningjo no mori

TV seriály

2019 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 946 (E946)
Epizoda 945 (E945)
Epizoda 944 (E944)
další epizody (20)
2018 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 926 (E926)
Epizoda 925 (E925)
Epizoda 924 (E924)
další epizody (40)
2017 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 886 (E886)
Epizoda 885 (E885)
Epizoda 884 (E884)
další epizody (42)
2016 Schwarzesmarken (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 844 (E844)
Epizoda 843 (E843)
Epizoda 842 (E842)
další epizody (41)
2015 Saint seija: Soul of Gold (TV seriál)
Sengoku musó (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 803 (E803)
Epizoda 802 (E802)
Epizoda 801 (E801)
další epizody (41)
2014 Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 762 (E762)
Epizoda 761 (E761)
Epizoda 760 (E760)
další epizody (39)
2013 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 723 (E723)
Epizoda 722 (E722)
Epizoda 721 (E721)
další epizody (43)
2012 Nacuiro kiseki (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 680 (E680)
Epizoda 679 (E679)
Epizoda 678 (E678)
další epizody (39)
2011 Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 641 (E641)
Epizoda 640 (E640)
Epizoda 639 (E639)
další epizody (40)
2010 Heartcatch Precure! (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 601 (E601)
Epizoda 600 (E600)
Epizoda 599 (E599)
další epizody (40)
2009 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 561 (E561)
Epizoda 560 (E560)
Epizoda 559 (E559)
další epizody (41)
2008 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 520 (E520)
Epizoda 519 (E519)
Epizoda 518 (E518)
další epizody (30)
2007 Mononoke (TV seriál)
Venus Versus Virus (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 490 (E490)
Epizoda 489 (E489)
Epizoda 488 (E488)
další epizody (31)
2006 Air Gear (TV seriál)
Kakutó bidžin Wulong: Rebirth (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 459 (E459)
Epizoda 458 (E458)
Epizoda 457 (E457)
další epizody (35)
2005 Kakutó bidžin Wulong (TV seriál)
Kidó šinsengumi: Moe jo ken TV (TV seriál)
Loveless (TV seriál)
Xenosaga The Animation (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 424 (E424)
Epizoda 423 (E423)
Epizoda 422 (E422)
další epizody (41)
2004 Area 88 (TV seriál)
Sensei no odžikan: Doki doki school hours (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!!: Second Season (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 383 (E383)
Epizoda 382 (E382)
Epizoda 381 (E381)
další epizody (39)
2003 Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Last Exile (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!! (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 344 (E344)
Epizoda 343 (E343)
Epizoda 342 (E342)
další epizody (41)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 303 (E303)
Epizoda 302 (E302)
Epizoda 301 (E301)
další epizody (41)
2001 Gakuen senki Murjó (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Nono-čan (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 262 (E262)
Epizoda 261 (E261)
Epizoda 260 (E260)
další epizody (44)
2000 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 218 (E218)
Epizoda 217 (E217)
Epizoda 216 (E216)
další epizody (45)
1999 Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Koume-čan ga iku!! (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 173 (E173)
Epizoda 172 (E172)
Epizoda 171 (E171)
další epizody (45)
1998 Bannō bunka nekomusume (TV seriál)
Himicu no Akko-čan (1998) (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Meitōgeika Satsujin Jiken (Kōhen) (E99)
Meitōgeika Satsujin Jiken (Zenpen) (E98)
Wakare no Wain Satsujin Jiken (E97)
další epizody (43)
1997 AIKa (TV seriál)
Azumi Mamma Mia (TV seriál)
Hyper Police (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Sukii Rojji Satsujin Jiken (Kōhen) (E85)
Sukii Rojji Satsujin Jiken (Zenpen) (E84)
Sōgōbyōin Satsujin Jiken (E83)
další epizody (43)
1996 Bišódžo senši Sailor Moon Sailor Stars (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Karaoke Bokkusu Satsujin Jiken (E42)
Yūshōki Kirisaki Jiken (E41)
Shisanka Reijō Satsujin Jiken (Kōhen) (E40)
další epizody (42)
1995 Gokindžo monogatari (TV seriál)
Kúsó kagaku sekai Gulliver Boy (TV seriál)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
Marmalade Boy (TV seriál)
Šinken densecu: Tight Road (TV seriál)
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R (TV seriál)
Ghost Sweeper Mikami (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
Super Bikkuriman (TV seriál)
1991 Kinkjú haššin Saver Kids (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace