foto

Wakana Jamazaki

  • nar. Jokohama, Kanagawa, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Meitantei Conan: Kara kurenai no Love Letter
2015 Meitantei Konan: Góka no himawari
2014 Edogawa Conan šissó džiken: Šidžó saiaku no fucukakan (TV film)
Meitantei Konan: Idžigen no Sniper
2013 Lupin sansei vs. Meitantei Conan The Movie
Meitantei Conan: Zekkai no Private Eye
2012 Meitantei Conan Bonus File: Fantasista no Hana
Meitantei Conan: Džúičininme no Striker
2011 Meitantei Conan: Činmoku no Quarter
Meitantei Conan Magic File 2011: Niigata – Tokio omijage Capriccio
2010 Meitantei Conan: Kid in Trap Island
Meitantei Conan Magic File 4: Ósaka okonomijaki Odyssey
Meitantei Conan: Tenkú no Lost Ship
2009 Lupin sansei vs Meitantei Conan (TV film)
Meitantei Conan Magic File 3: Šin'iči to Ran – Mahjong Pai to Tanabata no omoide
Meitantei Conan: Šikkoku no cuisekiša
Meitantei Conan: 10 Nengo no Stranger
One Piece Film: Strong World
2008 Meitantei Conan: Džošikósei tantei Suzuki Sonoko no džikenbo
Meitantei Conan Magic File 2: Kudó Šin'iči nazo no kabe to kuro Lab džiken
Meitantei Conan: Senricu no Full Score
2007 Kindaiči šónen no džikenbo Special (TV film)
Meitantei Conan: Agasa-sensei no čósendžó! Agasa vs Conan & Šónen tanteidan
Meitantei Conan: Konpeki no Jolly Roger
2006 Meitantei Conan: Kieta daija o oe! Conan & Heidži VS Kid!
Meitantei Conan: Tantei-tači no requiem
2005 Meitantei Conan: Hjóteki wa kogoro! Šónen tanteidan Maruhi čósa
Meitantei Conan: Suihei sendžó no Strategy
2004 Interlude
Meitantei Conan: Conan to Kid to Crystal Mother
Meitantei Conan: Gin'joku no Magician
2003 Meitantei Conan: Conan to Heidži to kieta šónen
Meitantei Conan: Meikjú no Crossroad
2002 Meitantei Conan: Baker Street no bórei
Meitantei Conan: Rokudžúnin no jógiša!?
2001 Meitantei Conan: Tengoku e no Count Down
2000 Meitantei Conan: Conan vs Kid vs Jaiba
Meitantei Conan: Hitomi no naka no ansacuša
1999 Aojama Góšó tanpenšú
Aojama Góšó tanpenšú 2
BREAK-AGE
Meitantei Conan: Seikimacu no madžutsuši
1998 Fake
Meitantei Conan: Džújonbanme no Target
1997 Detektiv Conan: Mrakodrap na časované bombě
1996 Gokindžo monogatari
Power Dolls
1995 Seirei cukai
1994 Ghost Sweeper Mikami: Gokuraku daisakusen!!
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R
Čódžikú seiki Orguss 02
Desert Rose: Juki no mokuširoku
Kiki to Lala no hoši no Dance Shoes
1992 Chameleon
1991 Ningjo no mori

TV seriály

2016 Schwarzesmarken (TV seriál)
2015 Saint seija: Soul of Gold (TV seriál)
Sengoku musó (TV seriál)
2014 Magic Kaito 1412 (TV seriál)
2012 Nacuiro kiseki (TV seriál)
Saint seija Omega (TV seriál)
2011 Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
2010 Heartcatch Precure! (TV seriál)
2007 Mononoke (TV seriál)
Venus Versus Virus (TV seriál)
2006 Air Gear (TV seriál)
Kakutó bidžin Wulong: Rebirth (TV seriál)
2005 Kakutó bidžin Wulong (TV seriál)
Kidó šinsengumi: Moe jo ken TV (TV seriál)
Loveless (TV seriál)
Xenosaga The Animation (TV seriál)
2004 Area 88 (TV seriál)
Sensei no odžikan: Doki doki school hours (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!!: Second Season (TV seriál)
2003 Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Last Exile (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!! (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Gakuen senki Murjó (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Nono-čan (TV seriál)
1999 Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Koume-čan ga iku!! (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Bannō bunka nekomusume (TV seriál)
Himicu no Akko-čan (1998) (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 AIKa (TV seriál)
Azumi Mamma Mia (TV seriál)
Hyper Police (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Bišódžo senši Sailor Moon Sailor Stars (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Gokindžo monogatari (TV seriál)
Kúsó kagaku sekai Gulliver Boy (TV seriál)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
Marmalade Boy (TV seriál)
Šinken densecu: Tight Road (TV seriál)
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R (TV seriál)
Ghost Sweeper Mikami (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
Super Bikkuriman (TV seriál)
1991 Kinkjú haššin Saver Kids (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace