foto

Bruce Wright

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Hrdinové z galaxií (TV film)

TV seriály

2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Bezpečí (S01E06)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Blood In, Blood Out (S03E21)
JAG (TV seriál)
Tábor Delta (S10E07)
2002 Advokáti (TV seriál)
The Return of Joey Heric (S06E18)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
Lies, Damn Lies and Statistics (S01E21)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Noční služba (S03E11)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 23 (S01E23)
Episode 21 (S01E21)
Episode 20 (S01E20)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Objekt zájmu (S04E12)
1990 thirtysomething (TV seriál)
Three Year Itch (S03E19)
1989 thirtysomething (TV seriál)
Michael's Campaign (S03E10)
1984 Remington Steele (TV seriál)
Blood Is Thicker Than Steele (S02E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky