foto

Károly Kuna

  • nar. 23.7.1957 (62 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Kachní dobrodružství
1979 Cesta za spravedlností (TV film)

TV seriály

2017 Egynyári kaland (TV seriál)
A világ legrövidebb kapcsolata (S02E02)
2011 Állomás (TV seriál)
Gólyaveszély (S03E05)
Izaura nyaral (S03E02)
2010 Állomás (TV seriál)
Két év (S02E15)
2009 Állomás (TV seriál)
Szív és érdek (S02E03)
2008 Állomás (TV seriál)
A disznóól (S01E06)
Isaura Sanchez (S01E05)
A menyasszony (S01E03)
další epizody (5)
2006 Mátyás, a sosem volt királyfi (TV seriál)
A királykodás mestersége (E03)
Prágai rabságban (E02)
Az élő holló (E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky