foto

Ronny Graham

  • nar. 26.8.1919
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 4.7.1999 (79 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Spaceballs
1984 Co jsem našel, to je moje
1983 Být či nebýt

TV seriály

1979 M*A*S*H (TV seriál)
Pan a paní Kdo? (S08E09)
J*E*S*K*Y*N*Ě (S07E21)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Oko za oko, zub za zub (S07E14)
Naše nejlepší okamžiky 2 (S07E05)
Naše nejlepší okamžiky 1 (S07E04)
další epizody (6)
1977 The Brady Bunch Hour (TV seriál)
1974 Hudson Brothers Razzle Dazzle Show, The (TV seriál)

TV pořady

1976 The Paul Lynde Halloween Special (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Zkouška ohněm
1993 Bláznivý příběh Robina Hooda
Žáby
1991 Život pod psa
1987 Spaceballs
1984 Americký mogul (TV film)
1983 Být či nebýt
1981 History of the World: Part I
1977 Největší milovník
1976 Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
1972 Dirty Little Billy
1958 Hello London
1954 New Faces of 1952

TV seriály

1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Leggo My Ego (S03E22)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1990 True Colors (TV seriál)
1989 Nutt House, The (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Angie (TV seriál)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Hitparáda (S06E19)
1975 Bob Crane Show, The (TV seriál)
Ghost Busters, The (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1969 The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1960 Peter Loves Mary (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)

TV pořady

1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1950 The Arthur Murray Party (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1959 Keep in Step (TV film)

TV pořady

1954 The George Gobel Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace