foto

Marija Šumilina

  • nar. 15.9.1986 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Špion №1
2016 Sokrovišča dvenadcati bogov
2008 Nužny...

TV seriály

2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Principy kapitana Semjonova (S01E11)
2014 Krjostnyj (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Kolumbijskij variant (E15)
Litějnyj (TV seriál)
Nočnaja těň (S08E18)
Bestseller (S08E04)
2013 Byvšich ně byvajet (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Zolotoj malčik (S02E32)
Šaman (TV seriál)
Dantist (S02E10)
2012 Bezdna (TV seriál)
Predatěl (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Roditělskij děň (S12E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zasada (S12E34)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky