foto

Konstantin Strelkov

  • nar. 13.6.1969 (50 let)
    Arkhangelsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Troje v liftě, ně sčitaja sobaki (TV film)
2011 Suchodol
2008 Časy bez strelok

TV seriály

2016 Kuba (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zasada (S16E08)
2015 Vysokije stavki (TV seriál)
Soglasen na ljubuju rabotu (S01E01)
Takaja rabota (TV seriál)
Cena udači (S01E37)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Cepnaja reakcija (S02E18)
Šaman (TV seriál)
Vorošilovskij strelok (S02E02)
2012 Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
2011 Vojennaja razvedka (TV seriál)
Trojanskij koň: Časť 2 (S02E08)
Trojanskij koň: Časť 1 (S02E07)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
V podvodnom plenu (S05E28)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Banda (S06E01)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Piknik (S01E01)
Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Druzja (S03E10)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koktějl (S09E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky