foto

Vjačeslav Zacharov

  • nar. 8.5.1944 (75 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Svjaz
1996 Musique de l'amour: Un amour inachevé, La (TV film)
1989 Posetitěl muzeja
1984 Iz žizni zemskogo vrača
1966 Korolevskaja regata

TV seriály

2018 Tajny sledstvija (TV seriál)
Zakon stai (S18E12)
Vizit prizraka (S18E11)
Linija smerti (S18E10)
další epizody (12)
2017 Tajny sledstvija (TV seriál)
Virus (S17E12)
Slučaj na probežke (S17E11)
Semejnaja scena (S17E10)
další epizody (12)
2016 Tajny sledstvija (TV seriál)
Otěc (S16E10)
Rešala (S16E09)
Bližnij krug (S16E08)
další epizody (10)
2015 Tajny sledstvija (TV seriál)
Smešannyje čuvstva (S15E08)
Maska smerti (S15E07)
Dolžnik (S15E06)
další epizody (8)
2014 Tajny sledstvija (TV seriál)
Dostavka (S14E08)
Boďaga (S14E07)
Dobryj čelovek (S14E06)
další epizody (8)
2013 Tajny sledstvija (TV seriál)
Dorogaja žena (S13E10)
Marakasy (S13E09)
Semja bez uroda (S13E08)
další epizody (10)
2012 Tajny sledstvija (TV seriál)
Panaceja (S12E06)
Relikt (S12E05)
Roditělskij děň (S12E04)
další epizody (5)
2011 Tajny sledstvija (TV seriál)
Čistoserdečnoje priznanije (S09E10)
Gibelnyj kod (S09E09)
Děd Moroz v gněve (S09E07)
další epizody (4)
2009 Tajny sledstvija (TV seriál)
Javka s povinnoj (S08E06)
Gruppa riska (S08E05)
Vstať, sud idět! (S08E03)
další epizody (5)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Domoj (S07E05)
Rodstvennyje uzy (S07E04)
Dorogoj podarok (S07E02)
další epizody (4)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Vyzov (S06E06)
Srok davnosti (S06E05)
Zaščita svidětělja (S06E04)
další epizody (6)
2005 Tajny sledstvija (TV seriál)
Voprosy vospitanija (S05E06)
Smerť za kadrom (S05E05)
Priličnyje ljudi (S05E04)
další epizody (6)
2004 Tajny sledstvija (TV seriál)
Vybor oružija (S04E06)
Istorija bolezni (S04E05)
Pojeděm, krasotka, kataťsja (S04E04)
další epizody (6)
2003 Tajny sledstvija (TV seriál)
Pokušenije (S03E06)
Ovečja škura (S03E05)
Bumažnaja rabota (S03E04)
další epizody (6)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Černyj bog (S02E06)
Rol žertvy (S02E05)
Marionětki (S02E04)
další epizody (6)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Praktikantka (S01E06)
Ženskije slezy (S01E04)
Strannosti Alisy (S01E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky