foto

Dick Kallman

  • nar. 7.7.1933
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 22.2.1980 (46 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Doctor, You've Got to Be Kidding!
1963 Všechno se může stát
1961 Back Street
1959 Born to Be Loved
Verboten!
1957 Hell Canyon Outlaws

TV seriály

1969 Medical Center (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
1959 Markham (TV seriál)
1958 The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1950 The Billy Rose Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Hullabaloo (TV pořad)
Where the Action Is (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky