foto

Dawn Jeffory

  • nar. 24.7.1952 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Jednou za život (TV film)
1981 Amy
Callie & Son (TV film)
Drahá maminko
1979 Past na turisty
Survival of Dana (TV film)
1975 Muž v kamiónu
1974 Vyznamenán za odvahu (TV film)

TV seriály

2005 Bad Girl's Guide, The (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1993 Vesmírní jezdci (TV seriál)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Velké pondělí (S02E14)
1987 Out of This World (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Square Pegs (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Kid Super Power Hour with Shazam!, The (TV seriál)
1979 Detective School (TV seriál)
Eischied (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky