foto

Lydia Reed

  • nar. 23.8.1944 (74 let)
    Mitchell Field, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1957 Vampire, The
1956 Z nóbl společnosti
1955 Good Morning, Miss Dove
The Seven Little Foys
1953 Main Street to Broadway

TV seriály

1957 The Real McCoys (TV seriál)
1955 Casablanca (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
World of Mr. Sweeney, The (TV seriál)
1953 Valiant Lady (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace