foto

Justin Bradley

  • nar. 8.9.1985 (35 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mrtví a neklidní
2011 Netvor
2009 Mrtví jako já
The Trotsky
2008 Táta za všechny peníze
Tíživé svědomí (TV film)
2004 Eternal
2003 Závody motokár
2001 Pekelná kuchyně
Znamení čtyř (TV film)
2000 Hodina duchů
Čekání na smrt
1999 Who Gets the House?
1998 Malí muži
V pasti (TV film)

TV seriály

2013 Cena za lidskost (TV seriál)
I'm So Lonesome I Could Die (S03E04)
2010 My Life Me (TV seriál)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
2005 Naturally, Sadie (TV seriál)
2003 Mental Block (TV seriál)
2002 Galidor: Defenders of the Outer Dimension (TV seriál)
2001 Express Yourself (TV seriál)
1999 Mona the Vampire (TV seriál)
Rotten Ralph (TV seriál)
Tommy & Oscar (TV seriál)
1997 Lassie (TV seriál)
1996 Arthur (TV seriál)
1995 Příhody malé Lulu (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky