foto

Mark Wheeler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 If You See Something, Say Something
1999 Ed TV
1995 Apollo 13
1992 Navždy a daleko
1991 Oheň
1980 Skyward (TV film)
Uvězněná srdce
1978 Cotton Candy (TV film)
Zuma Beach (TV film)
1975 Mobile Two (TV film)
1974 Rozhovor

TV seriály

1983 Automan (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Runaways (TV seriál)
1977 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Let's Pretend We're Strangers (S05E22)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Mobile One (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Ten Dollar Murder (S03E18)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Za úsvitu (S04E03)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky