foto

Jošikazu Nagano

  • nar. 19.9.1972 (46 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 High & Low The Movie 3 Final Mission
2013 Hiiro no kakera taizen: Tocugeki! Tonari no ikemens
2011 Šówa monogatari
2009 Cartagra: Cukigurui no jamai
Tony's Heroine Series: Kanodžo wa hanajome kóhosei? – Cinderella Collection
2006 Gibo no Toiki: Haitoku kokoro ni tadajou haha no Iroka
2005 Haitoku cuma
Hitozuma rjódžoku sankanbi
2003 Hunter x Hunter: Greed Island
2002 Hunter x Hunter: Original Video Animation
2001 Arete hime
2000 Maetel Legend

TV seriály

2015 Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
2014 Blade & Soul (TV seriál)
Donten ni warau (TV seriál)
Mekakucity Actors (TV seriál)
2012 Hiiro no kakera: Dai ni šó (TV seriál)
Hiiro no kakera: Tamajori hime kitan (TV seriál)
Jormungand: Perfect Order (TV seriál)
2010 Densecu no júša no densecu (TV seriál)
TV manga Šówa monogatari (TV seriál)
2009 Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
Tokyo Magnitude 8.0 (TV seriál)
2008 Porphy no nagai tabi (TV seriál)
2007 Bezvadná dvojka (TV seriál)
Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Yes! Precure 5 (TV seriál)
2006 Bakukjú Hit! Crash B-Daman (TV seriál)
Gift: eternal rainbow (TV seriál)
Hanbun no cuki ga noboru sora (TV seriál)
2005 Futari wa Precure Max Heart (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Idaten Jump (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
UG*Ultimate Girls (TV seriál)
2004 Aišiteru ze Baby (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Futari wa Precure (TV seriál)
Gantz (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
Cinderella Boy (TV seriál)
Estağfurullah Yokuşu (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Papuwa (TV seriál)
2002 Bomberman Jetters (TV seriál)
Forza! Hidemaru (TV seriál)
Full moon o sagašite (TV seriál)
Hungry Heart: Wild Striker (TV seriál)
Maó Dante (TV seriál)
Wild 7: Another bórjaku unga (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Digimon Tamers (TV seriál)
Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2000 Yu-Gi-Oh! (TV seriál)
1999 Hunter x Hunter (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1996 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Nurse Angel Ririka SOS (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace