foto

Akio Sujama

  • nar. 8.7.1968 (51 let)
    Tojonaka, Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Milky Panic: Twelve
2015 Eiga Čibi Maruko-čan: Italia kara kita šónen
Meitantei Konan: Góka no himawari
2012 Eiga Smile Precure! Ehon no naka wa minna čiguhagu!
Macross FB7: Ore no uta o kike!
2011 Sōkō kihei Votoms: Koei futatabi
2008 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Gurren-hen
2007 Sakura taisen: New York NY
2006 Mai-Otome Zwei
2005 Ašita genki ni náre!: Hanbun no sacumaimo
Prayers
2004 Sakura taisen: Le Nouveau Paris
Top o Nerae 2! Diebuster
Wind: A Breath of Heart
2003 Ebenbourg no kaze
Sakura taisen: Ecole de Paris
2002 Sakura Taisen: Sumire Kanzaki intai kinen – Su Mi Re
Wind: A Breath of Heart
2001 Arete hime
Sakura taisen: Kacudó šašin
1999 Sakura taisen: Góka kenran
Words Worth
1998 Jokohama kaidaši kikó
Perfect Blue
1997 Sakura taisen óka kenran
1996 Angel densecu
1995 Macross 7: Ginga ga ore o jondeiru!
1990 Kidó keisacu Patlabor

TV seriály

2017 Eldlive (TV seriál)
Shinseiki Duel Masters Flash (TV seriál)
2015 Future Card Buddyfight 100 (TV seriál)
Joru no Yatterman (TV seriál)
Ranpo Kitan: Game of Laplace (TV seriál)
2014 Future Card Buddyfight (TV seriál)
2013 Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Čósoku henkei Gyrozetter (TV seriál)
2011 Cross Fight B-Daman (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Mošidora (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2010 Heroman (TV seriál)
Jumeiro Patissiere: SP Professional (TV seriál)
2009 Elementhunters (TV seriál)
RideBack (TV seriál)
2008 Inazuma Eleven (TV seriál)
2007 Buzzer Beater (TV seriál)
Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
Venus Versus Virus (TV seriál)
Yes! Precure 5 (TV seriál)
2006 Kilari (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Zenmai zamurai (TV seriál)
2005 Buzzer Beater (TV seriál)
Cubasa Chronicle (TV seriál)
Mai-Otome (TV seriál)
2004 Mai-HiME (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Wind: A Breath of Heart (TV seriál)
2003 Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Sakigake!! Cromartie kókó (TV seriál)
Učú no Stellvia (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
Gekkōro (E26)
Ayamachi no Kioku (E25)
Wana no Nioi (E24)
další epizody (26)
2002 Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
2001 Fruits Basket (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Megami kóhosei (TV seriál)
Sakura taisen (TV seriál)
1999 Bakukjú renpacu! Super B-Daman (TV seriál)
Hvězdný erb (TV seriál)
Ima, soko ni iru boku (TV seriál)
Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko (1999) (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Džikú tenšó Nazca (TV seriál)
Initial D (TV seriál)
Sexy Commando gaiden: Sugoi jo!! Masaru-san (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
Čódža Raideen (TV seriál)
1995 Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1994 Macross 7 (TV seriál)
Čó kuse ni narisó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky