foto

Anikó Sáfár

  • nar. 3.9.1948 (71 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Aranyoskáim (TV film)
1991 Az utolsó nyáron
1988 A nagy képmás (TV film)
1985 Filadelfská atrakce
Kispolgárok (TV film)
Plukovník Redl
1983 Olle Henry
Viadukt
1981 Jegor Bulicsov és a többiek (TV film)
Tyranovo srdce anebo Boccaccio v Uhrách
1980 Oběť
Střed světa (TV film)
1979 Allegro barbaro
Maďarská rapsódie
Szávitri, az asszonyi hüség dicsérete (TV film)
1978 Feltételes vallomás (TV film)
K.O.
Kalaf és Turandot története (TV film)
1976 Mesék az Ezeregyéjszakáról (TV film)
1975 Az Elnökasszony (TV film)
Nedokončená věta
1974 Tigrisugrás (TV film)
1972 Felhőfejes (TV film)
1967 Harlekýn
1966 Otec

TV seriály

1998 Az öt zsaru (TV seriál)
Kazetta a szemüvegtokban (E01)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Tank you (E13)
Az elveszett szakasz (E12)
Military Tours (E11)
další epizody (6)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Átkelés (E06)
Mozgó Trezor (E05)
Borcsata (E04)
další epizody (4)
1989 Eszmélet (TV seriál)
A szépség koldusa (E02)
Linda (TV seriál)
Víziszony (S03E01)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 6 (E06)
1984 Linda (TV seriál)
A fotómodell (S01E02)
1982 Dániel (TV seriál)
Ferenc Liszt (TV seriál)
Hogyan alakul a művész (E03)
1980 Il treno per Istambul (TV seriál)
1973 Pirx kalandjai (TV seriál)
A Galilei-állomás rejtélye (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace